cayenne-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bill Fan" <b...@fanscom.com.au>
Subject RE: CayenneModeler.exe
Date Sun, 26 Mar 2006 10:46:17 GMT
Andrus,

I've downloaded the cross-platform modeler and tried to run the modeler.bat,
unfortunately had the same result.

Then, I tried to run CayenneModeler.exe in my other old laptop, it run with
no problem at all!

Checked the registry setting in both laptop, they are both very similar if
not the same. I have more jdk's instatlled (jdk1.3.1_12 and jdk1.4.2._07)
in the older laptop.

Another strange thing I noticed was, I can't access "C:\Documents and
Settings\Bill Fan\.cayenne" folder in the laptop which the modeler can't
run, however I can access this folder in the older laptop.

Does this mean something?


Thanks,
Bill




-----Original Message-----
From: Andrus Adamchik [mailto:andrus@objectstyle.org] 
Sent: Sunday, 26 March 2006 8:21 PM
To: cayenne-user@incubator.apache.org
Subject: Re: CayenneModeler.exe

Can it also be related to the registry leftovers from the old JVM's?  
I just tried M12 .exe on my girlfriend's XP - it starts OK.

We are using Launch4J to build the exe - http:// 
launch4j.sourceforge.net/  I probably need to ping their forum, but I  
wonder if there is any way to trace what actually happens and what  
causes exe death. Anyone with Windows experience here?

Also, you've probably discovered that already, but I still thought  
I'd mention - cross-platform Modeler download contains modeler.bat  
and can be launched on Windows:

http://prdownloads.sourceforge.net/cayenne/cayenne-1.2M12.tar.gz

Andrus


On Mar 26, 2006, at 12:37 PM, Bill Fan wrote:

> I can't get the Modeler running in XPP neither. Couldn't find any  
> sight of
> the failure.
>
> I've tried to run both 1.2M11 & 1.2M12 under jdk1.4.2_10 &  
> jdk1.5.0_06 with
> no success.
>
> However, the dvmodeler.bat can be launched with no problem.
>
> Any idea?
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: Mike Kienenberger [mailto:mkienenb@gmail.com]
> Sent: Saturday, 25 March 2006 2:35 AM
> To: cayenne-user@incubator.apache.org
> Subject: Re: CayenneModeler.exe
>
> Really weird.
>
> I've also tried using the debug option, and I get no output.
>
> E:\java\cayenne-1.2M12\bin>set launch4j=debug
> E:\java\cayenne-1.2M12\bin>cayennemodeler.exe
> E:\java\cayenne-1.2M12\bin>
>
> Oh well!  I'll test my changes to the build script for building it
> under windows and test the executable on my XP box.   From what
> research I did before, I think we can dump platform-specific copies of
> most of the launch4j stuff.   The most of the stuff used by the ant
> task is all platform-independent and byte-level identical.
>
> I'll continue launching the modeler from the bat file for my own
> personal use.  :-)  Thanks to everyone who chimed in.
>
>
> On 3/24/06, Andrus Adamchik <andrus@objectstyle.org> wrote:
>>
>> On Mar 24, 2006, at 6:25 PM, Mike Kienenberger wrote:
>>
>>> Anyone else gotten this working under windows 2000?
>>
>> Yes. My old laptop is Win2K. The only issue I am seeing is no desktop
>> icon transparency (anyone proficient in .ico creation, please help!),
>> but the Modeler works.
>>
>> Andrus
>>
>>
>
>
>




Mime
View raw message