cayenne-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Lindesay <...@lindesay.co.nz>
Subject Re: Jenkins stopped working
Date Wed, 30 Nov 2016 18:38:55 GMT
Hi Andrus;

It looks OK.

Just guessing –– I wonder if it is related to the build-slave
"windows-2012-1"?

Cayenne doesn't seem to be bound to this slave;

https://builds.apache.org/computer/windows-2012-1/

Would it be possible to see if a build on another slave (maybe a linux
host) is working?

Regards;

-- 
Andrew Lindesay

On Wed, 30 Nov 2016, at 23:47, Andrus Adamchik wrote:
> Hi Andrew,
> 
> Just uploaded 3 screenshots of the long config screen:
> https://www.dropbox.com/sh/w3ihqasf4nr4s6v/AABrfRZ8UpqNZKee2C6nCXjOa?dl=0
> . Hope you'll find some clues.
> 
> Thanks,
> Andrus
> 
> > On Nov 30, 2016, at 1:31 PM, Andrew Lindesay <apl@lindesay.co.nz> wrote:
> > 
> > Hello Andrus;
> > 
> > Is it possible to get a screenshot (or read-only view) of the
> > configuration for that job?
> > 
> > Regards;
> > 
> > -- 
> > Andrew Lindesay
> > 
> > On Wed, 30 Nov 2016, at 21:46, Andrus Adamchik wrote:
> >> Yesterday I went to config console and added "postrgresdocker" profile.
> >> Saved and tried manually building it. The build exited in a few seconds
> >> with successful outcome without building anything:
> >> 
> >> https://builds.apache.org/job/cayenne-master/441/
> >> 
> >> I reverted my config back to "hsql h2 derby". Same result. Tried again
> >> today with no success.
> >> 
> >> Any Jenkins gurus here? Any idea why Jenkins suddenly stopped building? 
> >> 
> >> Thanks,
> >> Andrus
> 

Mime
View raw message