cayenne-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Gentry <mgen...@masslight.net>
Subject Re: Build failed in Hudson: Cayenne-trunk » h2,JDK 1.5 (latest),Ubuntu #372
Date Mon, 04 Oct 2010 20:24:01 GMT
I hadn't updated since I did the H2 tweak, so I just updated to pick
up your change and any others.  Same story:

[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD SUCCESSFUL
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 3 minutes 49 seconds
[INFO] Finished at: Mon Oct 04 16:22:58 EDT 2010
[INFO] Final Memory: 101M/309M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------


Not sure what is going on with Hudson at the moment.

mrg


On Mon, Oct 4, 2010 at 4:18 PM, Michael Gentry <mgentry@masslight.net> wrote:
> Just tried with -DcayenneTestConnection=h2, which I hadn't used before:
>
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD SUCCESSFUL
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 4 minutes 17 seconds
> [INFO] Finished at: Mon Oct 04 16:17:03 EDT 2010
> [INFO] Final Memory: 101M/309M
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
>
>
> On Mon, Oct 4, 2010 at 4:04 PM, Andrus Adamchik <andrus@objectstyle.org> wrote:
>> Just reproduced the errors locally running like this:
>>
>>  mvn clean install -DcayenneTestConnection=h2
>>
>> Could you doublecheck the property name activating the "h2" profile? It is different
between 3.0 and 3.1 branches (above is a 3.1 version per http://cayenne.apache.org/running-unit-tests.html
). The new syntax is due to some stupid Hudson limitations on dots in the property names.
>>
>> Andrus
>>
>> On Oct 4, 2010, at 10:55 PM, Andrus Adamchik wrote:
>>
>>> yeah, I'd think so:
>>>
>>> <dependency>
>>>       <groupId>com.h2database</groupId>
>>>       <artifactId>h2</artifactId>
>>>       <version>1.0.64</version>
>>>       <scope>test</scope>
>>> </dependency>
>>>
>>>> I haven't seen any more Hudson failures since then.
>>>
>>> All my today's commits resulted in the same failures. Build #373.
>>>
>>> Andrus
>>>
>>> On Oct 4, 2010, at 10:38 PM, Michael Gentry wrote:
>>>
>>>> Hi Andrus,
>>>>
>>>> I saw that error e-mail, but when I built and ran tests I didn't get
>>>> the errors.  Wouldn't the version of H2 to use when running tests be
>>>> specified in the pom.xml and in theory should be the same?  Is this
>>>> still happening?  I haven't seen any more Hudson failures since then.
>>>>
>>>> Thanks,
>>>>
>>>> mrg
>>>>
>>>>
>>>> On Mon, Oct 4, 2010 at 3:15 PM, Andrus Adamchik <andrus@objectstyle.org>
wrote:
>>>>> Hi Mike (mrg)!
>>>>>
>>>>> Wonder why we are getting a bunch of Hudson H2 errors? Is this a different
H2 version compared to what you've tested against?
>>>>>
>>>>> Cheers,
>>>>> Andrus
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Sep 28, 2010, at 4:19 PM, Apache Hudson Server wrote:
>>>>>
>>>>> [spew deleted]
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>

Mime
View raw message