cassandra-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Cyril Scetbon <cyril.scet...@free.fr>
Subject Re: CAn't bootstrap a new node to my cluster
Date Mon, 12 Mar 2012 10:27:10 GMT
It's done.

Nothing new on stderr when I use the join command. I send you the 
logfiles after I've tried to add the node.

Regards

On 3/12/12 10:47 AM, aaron morton wrote:
> Modify this line the log4j-server.properties. It will normally be 
> located in /etc/cassandra
>
> https://github.com/apache/cassandra/blob/trunk/conf/log4j-server.properties#L21
>
> Change INFO to DEBUG
>
> Cheers
>
> -----------------
> Aaron Morton
> Freelance Developer
> @aaronmorton
> http://www.thelastpickle.com
>
> On 12/03/2012, at 10:12 PM, Cyril Scetbon wrote:
>
>> On 3/12/12 9:50 AM, aaron morton wrote:
>>> It may be the case that the joining node does not have enough 
>>> information. But there is a default 30 second delay while the node 
>>> waits for the ring information to stabilise.
>>>
>>> What version are you using ?
>> 1.0.7
>>>
>>> Next time you add a new node can you try it with logging set the 
>>> DEBUG. If you get the error please add it to 
>>> https://issues.apache.org/jira/browse/CASSANDRA with the relevant logs.
>> where do I have to add it ? I added it to the cassandra-env.sh and 
>> got a lot of things but are you saying that I must add it to the join 
>> command ? if yes, how ?
>>
>> after the join command fails as you saw I have the ring information 
>> after that. I don't if it took 30 seconds or not ...
>>>
>>> Cheers
>>>
>>> -----------------
>>> Aaron Morton
>>> Freelance Developer
>>> @aaronmorton
>>> http://www.thelastpickle.com <http://www.thelastpickle.com/>
>>
>>
>> -- 
>> Cyril SCETBON
>


-- 
Cyril SCETBON


Mime
View raw message