cassandra-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sylvain Lebresne (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (CASSANDRA-8617) Cassandra inserts throwing "You have not logged in"
Date Wed, 14 Jan 2015 12:19:34 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CASSANDRA-8617?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14276853#comment-14276853
] 

Sylvain Lebresne commented on CASSANDRA-8617:
---------------------------------------------

Actually, this has almost surely everything to do with your driver. The error says that the
thrift {{login}} method hasn't been called on a the connection it receives the inserts on,
and the more likely cause is by far that this method hasn't been called by your driver for
some reason. I'm sure your driver has some connection handling so it's not impossible there
is a bug in there that makes it sometimes use a connection that is not properly initialized.
In any case, given that I see nothing in Cassandra's code that would make it un-log user for
no reason, I strongly suggest you track that with your driver authors.

If you're able to reproduce this with pure thrift however (i.e. with the driver out of the
picture), then please feel free to reopen with your reproduction steps.

> Cassandra inserts throwing "You have not logged in"
> ---------------------------------------------------
>
>                 Key: CASSANDRA-8617
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CASSANDRA-8617
>             Project: Cassandra
>          Issue Type: Bug
>          Components: Core
>            Reporter: Neeraj Khandelwal
>
> Just to mention that I am using Ya-Cassandra PDO driver but I think the issue has nothing
to do with.
> We are running multiple workers which is basically an infinite loop and keeps inserting
data into Cassandra. For a while everything runs fine but I keep getting "You have not logged
in" for a batch of inserts and then again everything runs smoothly. This is happening very
frequently.
> Additional info:
> Connection management - I have static class variable for the connection and the connection
itself is persistent. So, the class variable is assigned connection only the first time and
after that it is reused.
> Cluster information - 3 nodes having v2.0.8 and 1 node v2.0.9
> Please let me know if I am missing anything or extra details will be needed.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message