camel-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Claus Ibsen <claus.ib...@gmail.com>
Subject Re: Mail - copyTo not working and MailBoxPostProcessAction not found
Date Thu, 05 Feb 2015 15:19:45 GMT
Hi

Thanks for coming back and telling us the solution.

And also we now have an unit test for that functionality, so its only good.

On Thu, Feb 5, 2015 at 3:34 PM, A.Light <angelo.leggio@axiossystems.com> wrote:
> Ok, at the end, I found what my problem was. I'm ashamed to admit, the
> problem was between the keyboard and the chair, thus me.
>
> This are the gotchas:
> - I created the folder "process" under inbox, but with the command
> "copyTo=process" I'm actually referring to a folder at the root of the email
> folder hierarchy, which means at the same level of inbox, so emails were not
> going to appear where I expected under "/inbox/processed" but instead under
> "/processed";
> - During my tests, the mail component created a new folder called "process"
> at the root of the hierarchy and diligently copied all my emails there...
> only I coudn't see it because Thunderbird/Outlook default server setting is
> "Show only subscribed folder" so that folder never showed up.
>
> So the feature works also for me! :)
>
> Thanks for your help,
> A.
>
>
>
> --
> View this message in context: http://camel.465427.n5.nabble.com/Mail-copyTo-not-working-and-MailBoxPostProcessAction-not-found-tp5759776p5762417.html
> Sent from the Camel - Users mailing list archive at Nabble.com.



-- 
Claus Ibsen
-----------------
Red Hat, Inc.
Email: cibsen@redhat.com
Twitter: davsclaus
Blog: http://davsclaus.com
Author of Camel in Action: http://www.manning.com/ibsen
hawtio: http://hawt.io/
fabric8: http://fabric8.io/

Mime
View raw message