camel-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From A-Light <angelo.leg...@outlook.com>
Subject Re: Mail - copyTo not working and MailBoxPostProcessAction not found
Date Mon, 01 Dec 2014 11:45:26 GMT
Oh ok, I got it wrong, sorry :)

I enabled the log and in fact I can see the following lines at each mailbox
polling:

2014-12-01 11:36:05,628 (Camel (mail-test) thread #20 -
imap://mailserver:143) DEBUG [org.apache.camel.component.mail.MailConsumer]
Polling mailbox folder: imap://mailserver:143, folder=INBOX
2014-12-01 11:36:05,666 (Camel (mail-test) thread #20 -
imap://mailserver:143) DEBUG [org.apache.camel.component.mail.MailConsumer]
Fetching 0 messages. Total 0 messages.
2014-12-01 11:36:05,667 (Camel (mail-test) thread #20 -
imap://mailserver:143) DEBUG [org.apache.camel.component.mail.MailConsumer]
Close mailbox folder INBOX from imap://mailserver:143, folder=INBOX

But when I mark an email as unread, I see the email going through the route
but nowhere in the log I can see the message "folder.copyMessages". 

Just to clarify: as a quick way to test the route, I'm simply marking an
existing email as unread instead of actually sending a new email to the
mailbox, but I already verified that the behavior doesn't change.

What can I do to help know?

Thanks,
A.




--
View this message in context: http://camel.465427.n5.nabble.com/Mail-copyTo-not-working-and-MailBoxPostProcessAction-not-found-tp5759776p5759862.html
Sent from the Camel - Users mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message