camel-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Raul Kripalani <r...@evosent.com>
Subject Re: MongoDB endpoint created before beans are being registered when deployed on ServiceMix
Date Wed, 03 Jul 2013 10:56:42 GMT
Try using the mvn dependency:build-classpath goal and check if you have
multiple versions of the MongoDB driver.

What server environment are you running Camel on? ServiceMix, Tomcat,
JBoss, etc.? If applicable, also check the lib/ directories everywhere
(server, instance, WAR, etc.) to make sure nothing fishy is leaking in.

Regards,

*Raúl Kripalani*
Enterprise Architect, Open Source Integration specialist, Program
Manager | Apache
Camel Committer
http://about.me/raulkripalani | http://www.linkedin.com/in/raulkripalani
http://blog.raulkr.net | twitter: @raulvk

On Wed, Jul 3, 2013 at 11:51 AM, Raul Kripalani <raul@evosent.com> wrote:

> I wonder if maybe you have several versions of the Java MongoDB driver in
> your classpath? That could justify why you observe different behaviour on
> different environments.
>
> *Raúl Kripalani*
> Enterprise Architect, Open Source Integration specialist, Program Manager
> | Apache Camel Committer
> http://about.me/raulkripalani | http://www.linkedin.com/in/raulkripalani
> http://blog.raulkr.net | twitter: @raulvk
>
> On Wed, Jul 3, 2013 at 11:30 AM, akcameluser <ayache.khettar@gmail.com>wrote:
>
>> Thanks Raul. I did tried that, but same issue I am afraid. Same code was
>> running fine on my local smx though, but wasn't running earlier.
>>
>>
>>
>> --
>> View this message in context:
>> http://camel.465427.n5.nabble.com/MongoDB-endpoint-created-before-beans-are-being-registered-when-deployed-on-ServiceMix-tp5735128p5735135.html
>> Sent from the Camel - Users mailing list archive at Nabble.com.
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message