camel-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From 黄骞 <huangq...@supermap.com>
Subject Re: Can't connect to Oracle 11g
Date Thu, 02 May 2013 09:07:46 GMT
Hi,

Thank you very much  for the suggestion! I think I missed some code in my
first letter.

The real code is

 <route>
 <from uri="jms:queue:FEATURES.JSON"/>
  <setBody>
<constant>select * from GEO_FEATURE</constant>
  </setBody>
  <log message = "start db"/>
 <to uri="jdbc:dataSource"/>
  <log message = "stop db"/>
  <to uri="jms:queue:FEATURES.JSON3"/>
 </route>

However, I can get the "start db" log, but cannot get "stop db" log.

Can you give me some further suggestin?


Thank you !


黄骞/Huang Qian
超图分布式地理信息研究室主任/ Director of SuperMap Distributed GIS Lab
超图GIS研究所高级研究员/ Senior Researcher at SuperMap GIS Institute
地址:北京市朝阳区酒仙桥北路甲10号电子城IT产业园201楼E门4层,100015
Add: 4/F Unit E, Building 201, No. A10, Jiuxianqiaobei Road, Chaoyang
District, Beijing, 100015, CHINA
电话/Tel:+86-10- 010-59896522
传真/Fax:+86-10-59896666
手机/Mobile:15901268883
电子邮件/Mail: huangqian@supermap.com
网址/Website: http://www.supermap.com.cn


On Thu, May 2, 2013 at 4:27 PM, Claus Ibsen <claus.ibsen@gmail.com> wrote:

> Hi
>
> You need to the route to start with a <from>
>
> <route>
>   <from uri="timer:foo?period=5000"/>
>   <setBody>
>  <constant>select * from GEO_FEATURE</constant>
>   </setBody>
>  <to uri="jdbc:dataSource"/>
>   <to uri="log:response"/>
>  </route>
>
> eg you can also see this by the examples on the jdbc doc page
> http://camel.apache.org/jdbc
>
>
> On Thu, May 2, 2013 at 10:20 AM, skyswind@gmail.com <skyswind@gmail.com>
> wrote:
> > Hi everyone,
> >
> > I want to do some search in Oracle 11g with the following xml.
> >
> > <bean id="dataSource"
> > class="org.springframework.jdbc.datasource.DriverManagerDataSource">
> >  <property name="driverClassName"
> value="oracle.jdbc.driver.OracleDriver"/>
> > <property name="url" value="jdbc:oracle:thin:@ip:port:dbname" />
> >  <property name="username" value="xxx" />
> > <property name="password" value="xxx" />
> >  </bean>
> >
> >  <route>
> >   <setBody>
> >  <constant>select * from GEO_FEATURE</constant>
> >   </setBody>
> >  <to uri="jdbc:dataSource"/>
> >  </route>
> >
> > However I got  response and no error log, is there any possible reason or
> > some suggested debug method for me?
> >
> > Thanks a lot!
>
>
>
> --
> Claus Ibsen
> -----------------
> Red Hat, Inc.
> FuseSource is now part of Red Hat
> Email: cibsen@redhat.com
> Web: http://fusesource.com
> Twitter: davsclaus
> Blog: http://davsclaus.com
> Author of Camel in Action: http://www.manning.com/ibsen
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message