camel-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Claus Ibsen <claus.ib...@gmail.com>
Subject Re: Registry not able to find Bean at run time
Date Wed, 10 Apr 2013 08:12:41 GMT
Hi

Its very likely OSGi. You application with the Camel app needs to have
OSGi imports for those packages with the bean code, eg such as
"com.airtel.money.volt.adapter" and the others.



On Wed, Apr 10, 2013 at 9:41 AM, lmanchanda75 <lmanchanda75@gmail.com> wrote:
> Hi,
>
> I am using spring camel-context.xml to put certain beans in registry and use
> them using requestBody* functions to call at the runtime using the bean URI.
> Following is the camel-context which I am using.
>
> <camelContext trace="true" xmlns="http://camel.apache.org/schema/spring">
>     <route id="volt-main">
>         <from uri="jetty:http://0.0.0.0:1010/volt?sessionSupport=true"
> id="ussd-1">
>             <description>This endpoint receives requests from ussd
> server.</description>
>         </from>
>         <process ref="ussdAdapter"/>
>         <log message="${in.headers} ${body}"/>
>         <bean ref="ulRequestHandler" method="receiveMessage"
> id="messageReceiver"/>
>         <bean ref="ulRequestHandler" method="messagePreprocessor"
> id="processMessage"/>
>         <bean ref="plMessageHandler" method="handleMessageFromUL"
> id="sendNextStateData"/>
>         <bean ref="ulResponseHandler" method="handleMessageFromPL"
> id="handleResponse"/>
>     </route>
> </camelContext>
> <bean class="com.airtel.money.volt.adapter.ComvivaUssdAdapter"
> id="ussdAdapter" />
> <bean class="com.airtel.money.volt.gatewaylayer.ULRequestHandler"
> id="ulRequestHandler" />
> <bean class="com.airtel.money.volt.presentationlayer.PLRequestHandler"
> id="plMessageHandler" />
> <bean class="com.airtel.money.volt.gatewaylayer.ULResponseHandler"
> id="ulResponseHandler" />
> </beans>
>
> When I try calling methods for bean PLRequestHandler or ULRequestHandler in
> the Java code, it fails with bean not found in registry, but when I
> intentionally mis-spelled one of the beans in the above context file,it gave
> me error while initialising, which gives me sense that registry should be
> loading it.
>
> I am using Fuse 7.1.
>
> Kindly help with some clues or any other information I can provide to
> describe the situation.
>
> Regds
> Lalit
>
>
>
> --
> View this message in context: http://camel.465427.n5.nabble.com/Registry-not-able-to-find-Bean-at-run-time-tp5730630.html
> Sent from the Camel - Users mailing list archive at Nabble.com.



-- 
Claus Ibsen
-----------------
Red Hat, Inc.
FuseSource is now part of Red Hat
Email: cibsen@redhat.com
Web: http://fusesource.com
Twitter: davsclaus
Blog: http://davsclaus.com
Author of Camel in Action: http://www.manning.com/ibsen

Mime
View raw message