camel-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Claus Ibsen <claus.ib...@gmail.com>
Subject Re: Odd info logs about startup w/ autoStartup=false
Date Mon, 05 Dec 2011 13:05:08 GMT
Hi

I created a ticket to track this
https://issues.apache.org/jira/browse/CAMEL-4744

On Thu, Dec 1, 2011 at 10:33 AM, Claus Ibsen <claus.ibsen@gmail.com> wrote:
> Hi
>
> Yeah the wording could be improved. Any recommendation?
>
>
> On Thu, Dec 1, 2011 at 12:28 AM, Jason Dillon <jason@planet57.com> wrote:
>> Any reason why these are at INFO level in DefaultCamelContext?
>>
>> <snip>
>> if (doNotStartRoutesOnFirstStart) {
>>    log.info("Cannot start routes as CamelContext has been configured with autoStartup=false");
>> }
>> </snip>
>>
>> <snip>
>> if (addingRoute && !autoStartup) {
>>    log.info("Cannot start route " + routeService.getId() + " as its configured
with autoStartup=false");
>>    continue;
>> }
>> </snip>
>>
>> The language sounds like something strange/bad happened, but configuring autoStartup=false
isn't strange or bad.  I don't get why this detail is logged at INFO.
>>
>> Its not really a big deal, I was just surprised to see it in my logs after I added
a route w/ this set so that I could thread the start of the route in the background.
>>
>> --jason
>
>
>
> --
> Claus Ibsen
> -----------------
> FuseSource
> Email: cibsen@fusesource.com
> Web: http://fusesource.com
> Twitter: davsclaus, fusenews
> Blog: http://davsclaus.blogspot.com/
> Author of Camel in Action: http://www.manning.com/ibsen/



-- 
Claus Ibsen
-----------------
FuseSource
Email: cibsen@fusesource.com
Web: http://fusesource.com
Twitter: davsclaus, fusenews
Blog: http://davsclaus.blogspot.com/
Author of Camel in Action: http://www.manning.com/ibsen/

Mime
View raw message