camel-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Willem Jiang <willem.ji...@gmail.com>
Subject Re: The delay option seems not to be working in CAMEL Java DSL mode
Date Thu, 16 Sep 2010 07:10:03 GMT
Maybe you can write a simple test bundle to see if the camel converter 
works for you.

Willem
On 9/16/10 2:40 PM, Claus Ibsen wrote:
> Must be a problem in your end.
>
> I added unit test which works nicely
> http://svn.apache.org/viewvc?rev=997603&view=rev
>
> The delay option is set using a type converter String ->  long, so you
> have something f**** up in your system if the type converters can't
> kick in and convert.
> But this is OSGi so you never know what plays trick on you.
>
>
> On Wed, Sep 15, 2010 at 1:57 PM, S. Ali Tokmen
> <savas-ali.tokmen@bull.net>  wrote:
>>   Hello
>>
>> The problems occurs with CAMEL 2.2.0, 2.3.0 and 2.4.0; in OSGi mode. I have
>> not tried other modes.
>>
>> Apparently it has always been occuring, but it has started being "visible"
>> as we added the "disconnect" option (which started displaying the logs).
>>
>> Cheers
>>
>> S. Ali Tokmen
>> savas-ali.tokmen@bull.net
>>
>> Office: +33 4 76 29 76 19
>> GSM:    +33 66 43 00 555
>>
>> Bull, Architect of an Open World TM
>> http://www.bull.com
>>
>>
>> On 15/09/2010 13:47, Claus Ibsen wrote:
>>>
>>> Hi
>>>
>>> Could you at least remember to state which version of Camel! And also
>>> did it work in a previous version? Have you tried with newer versions?
>>> And have you tried from an unit test outside any container (especially
>>> OSGi containers).
>>>
>>>
>>>
>>> On Wed, Sep 15, 2010 at 11:58 AM, S. Ali Tokmen
>>> <savas-ali.tokmen@bull.net>    wrote:
>>>>
>>>>   Hello
>>>>
>>>> The route I'm currently interested in uses CAMEL in Java DSL mode. It
>>>> basically copies files from an FTP server, hence the from clause:
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> ftp://camel@production26:21/ftproot/camel?password=camel&delay=60000&binary=true&disconnect=true
>>>>
>>>> As a result, the delay is supposed to be 60 seconds. But here's what I
>>>> get
>>>> in the logs:
>>>>
>>>>    2010-09-15 09:22:09,008 INFO (RemoteFileConsumer) - Connected and
>>>>    logged in to: ftp://camel@production26:21:21
>>>>    2010-09-15 09:22:09,508 INFO (RemoteFileConsumer) - Connected and
>>>>    logged in to: ftp://camel@production26:21:21
>>>>    2010-09-15 09:22:10,004 INFO (RemoteFileConsumer) - Connected and
>>>>    logged in to: ftp://camel@production26:21:21
>>>>    2010-09-15 09:22:10,714 INFO (RemoteFileConsumer) - Connected and
>>>>    logged in to: ftp://camel@production26:21:21
>>>>
>>>> Which indicates that CAMEL about twice a second. After looking to it with
>>>> a
>>>> debugger, I've seen that this delay comes from the default value of
>>>> ScheduledPollConsumer.delay (500).
>>>>
>>>> I therefore see that the "delay" attribute of the consumer is not changed
>>>> no
>>>> matter what delay I put in my URL. Is this an expected behaviour?
>>>>
>>>> Cheers
>>>>
>>>> --
>>>>
>>>> S. Ali Tokmen
>>>> savas-ali.tokmen@bull.net
>>>>
>>>> Office: +33 4 76 29 76 19
>>>> GSM:    +33 66 43 00 555
>>>>
>>>> Bull, Architect of an Open World TM
>>>> http://www.bull.com
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>
>


Mime
View raw message