camel-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Schneider Christian <Christian.Schnei...@enbw.com>
Subject AW: No conduit initiator was found for the namespace http://schemas.xmlsoap.org/soap/http
Date Thu, 19 Aug 2010 12:18:38 GMT
I think you could be missing an import statement.

You could try these:
<import resource="classpath:META-INF/cxf/cxf.xml" />
<import resource="classpath:META-INF/cxf/cxf-extension-soap.xml" />
<import resource="classpath:META-INF/cxf/cxf-servlet.xml" /> 

Greetings

Christian



Christian Schneider
Informationsverarbeitung 
Business Solutions
Handel und Dispatching

Tel : +49-(0)721-63-15482

EnBW Systeme Infrastruktur Support GmbH
Sitz der Gesellschaft: Karlsruhe
Handelsregister: Amtsgericht Mannheim ­ HRB 108550
Vorsitzender des Aufsichtsrats: Dr. Bernhard Beck
Geschäftsführer: Jochen Adenau, Hans-Günther Meier


-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: Roland Villemoes [mailto:rv@alpha-solutions.dk] 
Gesendet: Donnerstag, 19. August 2010 14:13
An: users@camel.apache.org
Betreff: Re: No conduit initiator was found for the namespace http://schemas.xmlsoap.org/soap/http


Hi,

Actually  I have made this thing by following the guide found here:
http://fusesource.com/docs/framework/2.2/jaxws/index.html (Chapter 5:
Developing a Consumer From a WSDL Contract).

I have then just created and installed this a as simple bundle, where I have
imported the genered webservice stub etc.

So I do not actually do any camel routes or the like. My bundle-context.xml
looks like this:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<beans xmlns="http://www.springframework.org/schema/beans"
  xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
  xsi:schemaLocation="http://www.springframework.org/schema/beans 
  						http://www.springframework.org/schema/beans/spring-beans.xsd
					  http://camel.apache.org/schema/spring
					    http://camel.apache.org/schema/spring/camel-spring.xsd">

	<bean id="WebshopProductService"
class="webshop_product_service.WebshopProductService" />
	
</beans>

So the reason to the error I am getting may be due to missing schema
reference here (http://schemas.xmlsoap.org/soap/http)? 
But what should they be then? And how can it be that this is working on one
server and not on the other?


-- 
View this message in context: http://camel.465427.n5.nabble.com/No-conduit-initiator-was-found-for-the-namespace-http-schemas-xmlsoap-org-soap-http-tp2639428p2640822.html
Sent from the Camel - Users mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message