camel-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Claus Ibsen <claus.ib...@gmail.com>
Subject Re: Eclipse and camel:run
Date Wed, 07 Apr 2010 15:56:51 GMT
Hi

Thanks for sharing this story. Yeah I can see why you would get really confused?
And imagine powering on the computer the next day and it just worked :)


On Wed, Apr 7, 2010 at 5:24 PM, Pitre, Russell <RPITRE@shawmut.com> wrote:
> I just spent the last half day trying to figure out what I thought was a
> bug with a Camel route.  I have a route that  consumes multiple files
> from a ftp server and then a second route to process those files.
>
>
>
> Files were disappearing on me without any errors or debug messages,
> needless to say I was a little baffled but I kept my cool  ;)
>
>
>
> I use Eclipse and m2eclipse plug-in (actually, the STS eclipse distro)
> in combination with  the camel:run plug-in to run my camel routes inside
> Eclipse during development.  Apparently at some point during the
> compile/build/run cycle I didn't properly shut down the camel
> application.  Eventually, I noticed a process running in the background.
> I just wanted to post this message to give a heads up for you
> eclipse/maven users in case you run into a similar situation.
>
>
>
>
>
> Cheers
>
>
>
> -Russ
>
>
>
>



-- 
Claus Ibsen
Apache Camel Committer

Author of Camel in Action: http://www.manning.com/ibsen/
Open Source Integration: http://fusesource.com
Blog: http://davsclaus.blogspot.com/
Twitter: http://twitter.com/davsclaus

Mime
View raw message