camel-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Claus Ibsen <claus.ib...@gmail.com>
Subject Re: New camel not working
Date Mon, 18 Feb 2013 10:26:05 GMT
Hi

You should use the @user mailing list to ask questions and help about
Camel as we say here
http://camel.apache.org/mailing-lists.html

On Thu, Feb 14, 2013 at 2:36 PM, Rabbit <s.kirichek@gmail.com> wrote:
> Hello
>
> Can anybody help me?
>
> I have jms connection to oracle, to receive messages from Oracle queue. On
> camel 2.0.1 it works fine. But now I start new activemq (with camel ) to
> 5.8.0 on new virtual machine. And I always receive character set "???"
> instead of any message.
>
> My connection:
>     <bean id="oracleaq" class="org.apache.camel.component.jms.JmsComponent">
>         <property name="transacted" value="false" />
>         <property name="cacheLevelName" value="CACHE_NONE" />
>         <property name="connectionFactory">
>             <bean class="oracle.jms.AQjmsFactory"
> factory-method="getQueueConnectionFactory">
>                 <constructor-arg>
>                     <bean class="oracle.jdbc.pool.OracleDataSource"
> destroy-method="close">
>                         <property name="URL"
> value="jdbc:oracle:thin:@192.0.0.1:1523:databaseBD" />
>                         <property name="user" value="USER" />
>                         <property name="password" value="USER1" />
>                         <property name="connectionProperties">
>                             <props>
>                                 <prop key="SetBigStringTryClob">true</prop>
>                                 <prop key="v$session.program">Apache
> Camel</prop>
>                             </props>
>                         </property>
>                         <property name="implicitCachingEnabled" value="true"
> />
>                         <property name="connectionCachingEnabled"
> value="true" />
>                         <property name="connectionCacheProperties">
>                             <props>
>                                 <prop key="InitialLimit">0</prop>
>                                 <prop key="MinLimit">0</prop>
>                                 <prop key="MaxLimit">10</prop>
>                                 <prop key="ConnectionWaitTimeout">60</prop>
>                                 <prop key="InactivityTimeout">600</prop>
>                                 <prop key="ValidateConnection">true</prop>
>                                 <prop key="MaxStatementsLimit">100</prop>
>                             </props>
>                         </property>
>                     </bean>
>                 </constructor-arg>
>             </bean>
>         </property>
>     </bean>
>
> And my simply route:
>
> <route>
>      <from
> uri="oracleaq://queue:jms.fromDatabase_queue?concurrentConsumers=1" />
>      <setExchangePattern pattern="InOnly"/>
>       <to
> uri="file://?fileName=//home//camel//smppgate-2.0.1//data//messages//message_send.txt"
> />
>       <to uri="activemq://queue:Outgoing?preserveMessageQos=true" />
>  </route>
>
> Thank you, and sorry for my english
>
>
>
>
> --
> View this message in context: http://camel.465427.n5.nabble.com/New-camel-not-working-tp5727592.html
> Sent from the Camel Development mailing list archive at Nabble.com.



-- 
Claus Ibsen
-----------------
Red Hat, Inc.
FuseSource is now part of Red Hat
Email: cibsen@redhat.com
Web: http://fusesource.com
Twitter: davsclaus
Blog: http://davsclaus.com
Author of Camel in Action: http://www.manning.com/ibsen

Mime
View raw message