camel-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rabbit <s.kiric...@gmail.com>
Subject New camel not working
Date Thu, 14 Feb 2013 13:36:10 GMT
Hello

Can anybody help me?

I have jms connection to oracle, to receive messages from Oracle queue. On
camel 2.0.1 it works fine. But now I start new activemq (with camel ) to
5.8.0 on new virtual machine. And I always receive character set "???"
instead of any message. 

My connection:
    <bean id="oracleaq" class="org.apache.camel.component.jms.JmsComponent">
        <property name="transacted" value="false" />
        <property name="cacheLevelName" value="CACHE_NONE" />
        <property name="connectionFactory">
            <bean class="oracle.jms.AQjmsFactory"
factory-method="getQueueConnectionFactory">
                <constructor-arg>
                    <bean class="oracle.jdbc.pool.OracleDataSource"
destroy-method="close">
                        <property name="URL"
value="jdbc:oracle:thin:@192.0.0.1:1523:databaseBD" />
                        <property name="user" value="USER" />
                        <property name="password" value="USER1" />
                        <property name="connectionProperties">
                            <props>
                                <prop key="SetBigStringTryClob">true</prop>
                                <prop key="v$session.program">Apache
Camel</prop>
                            </props>
                        </property>
                        <property name="implicitCachingEnabled" value="true"
/>
                        <property name="connectionCachingEnabled"
value="true" />
                        <property name="connectionCacheProperties">
                            <props>
                                <prop key="InitialLimit">0</prop>
                                <prop key="MinLimit">0</prop>
                                <prop key="MaxLimit">10</prop>
                                <prop key="ConnectionWaitTimeout">60</prop>
                                <prop key="InactivityTimeout">600</prop>
                                <prop key="ValidateConnection">true</prop>
                                <prop key="MaxStatementsLimit">100</prop>
                            </props>
                        </property>
                    </bean>
                </constructor-arg>
            </bean>
        </property>
    </bean>

And my simply route:

<route>
     <from
uri="oracleaq://queue:jms.fromDatabase_queue?concurrentConsumers=1" />
     <setExchangePattern pattern="InOnly"/>              
      <to
uri="file://?fileName=//home//camel//smppgate-2.0.1//data//messages//message_send.txt"
/>
      <to uri="activemq://queue:Outgoing?preserveMessageQos=true" />
 </route>

Thank you, and sorry for my english




--
View this message in context: http://camel.465427.n5.nabble.com/New-camel-not-working-tp5727592.html
Sent from the Camel Development mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message