buildr-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel Spiewak <>
Subject Re: Cobertura issue
Date Tue, 09 Jun 2009 21:29:08 GMT
This sounds like a bug to me.  Could you file as an issue please?  I think I have an idea of what
might be wrong, so I'll take a look at it asap.


On Tue, Jun 9, 2009 at 4:07 PM, Doug Farmer <> wrote:

> Hello,
> I'm running into a problem when I try to run cobertura report generation
> during a build. I receive the following error stating, "Error: data file
> C:\Dev\Components\reports\cobertura.ser does not exist".
> Here's the basic structure of my build file.
> desc "Components"
> define "components" do
>    desc "Some Component"
>    define "someComponent" do
>    <build this component>
>    end
> end
> Since no code actually exists in the *components* project there isn't a
> need
> to run or create any reports. If I execute *buildr test
> components:someComponent:cobertura:html* on the command line everything
> works fine because I'm specifying a specific the project I want to build
> and
> generate reports. If I excute *buildr test cobertura:html* on the command
> line I get the above error.
> Has anyone come across this problem or can point out to me what I may be
> doing wrong. The buildr documentation doesn't seem to be very helpful and
> I'm kind of at a loss.
> Thanks in advance for you help.
> Doug

  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message