brooklyn-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Aled Sage (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (BROOKLYN-462) Invalid icon for "server" entity
Date Tue, 11 Apr 2017 09:20:41 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/BROOKLYN-462?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15964052#comment-15964052
] 

Aled Sage edited comment on BROOKLYN-462 at 4/11/17 9:19 AM:
-------------------------------------------------------------

[~svet] can you elaborate please? With brooklyn 0.11.0-SNAPSHOT, when I run in classic mode
(i.e. non-karaf) then I see the icon of a server in the tree view of the "applications" tab.
The summary tab's blueprint section for the server shows:
{noformat}
services:
- type: org.apache.brooklyn.entity.software.base.EmptySoftwareProcess
  name: Server
  iconUrl: classpath://brooklyn/icons/server.svg
{noformat}

In contrast, when I use Brooklyn karaf, there is no icon for the server. The tree view in
the "applications" tab shows only the green dot and no icon (no broken icons). The summary
tab's blueprint section for the server does *not* show the iconUrl:
{noformat}
services:
- type: org.apache.brooklyn.entity.software.base.EmptySoftwareProcess
  name: Server
{noformat}

This behaviour presumably relate to the changes in https://github.com/apache/brooklyn-server/commit/d66f7c63654022b4d473df37c4f481e1d2ef9993


was (Author: aled.sage):
[~svet] can you elaborate please? With brooklyn 0.11.0-SNAPSHOT, when I run in classic mode
(i.e. non-karaf) then I see the icon of a server in the tree view of the "applications" tab.
The summary tab's blueprint section for the server shows:
{noformat}
services:
- type: org.apache.brooklyn.entity.software.base.EmptySoftwareProcess
  name: Server
  iconUrl: classpath://brooklyn/icons/server.svg
{noformat}

In contrast, when I use Brooklyn karaf, there is no icon for the server. The tree view in
the "applications" tab shows only the green dot and no icon (no broken icons).

> Invalid icon for "server" entity
> --------------------------------
>
>                 Key: BROOKLYN-462
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/BROOKLYN-462
>             Project: Brooklyn
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Svetoslav Neykov
>         Attachments: brooklyn462-classic-with-icon.png
>
>
> Deploying the following bluepritn:
> {noformat}
> services:
> - type: server
> {noformat}
> results in broken icon in the left pane.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

Mime
View raw message