bloodhound-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pedro Estrela <p.estr...@campus.fct.unl.pt>
Subject Re: Bloodhond Instalation and Configuration CentOS 6.4
Date Thu, 25 Jul 2013 14:44:18 GMT
When i ran the tracd i didn't had any troubles.
I already fix this problem by manualy copy and past sqlparser
to /usr/lib/python2.6/site-packages, although i had this folder on the
bloodhound project.


2013/7/25 Gary Martin <gary.martin@wandisco.com>

> On 25/07/13 11:47, Pedro Estrela wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I'm new with Apache Web Server. I was told to install Bloodhound on
>> CentOS, I did all steps in https://issues.apache.org/**bloodhound/wiki/**
>> BloodhoundInstall<https://issues.apache.org/bloodhound/wiki/BloodhoundInstall>and
also did the steps at
>> https://issues.apache.org/**bloodhound/wiki/**
>> BloodhoundDetailedInstallation<https://issues.apache.org/bloodhound/wiki/BloodhoundDetailedInstallation>.
I have some troubles at the
>> https://issues.apache.org/**bloodhound/wiki/**BloodhoundInstall#WebServer<https://issues.apache.org/bloodhound/wiki/BloodhoundInstall#WebServer>
>> .
>> After the configuration of the Virtual Host and restart of apache i get
>> this unhelpful error:
>>
>> "TracError: ImportError: No module named sqlparse"
>> The weird part is that i have sqlparse module on the project. I already
>> have search a lot on the web but i can't get any help to my problem. Can
>> you help me or give me some guidelines?
>>
>> Thanks.
>>
>
> It looks like sqlparse is one of the modules that is installed with the
> pip install -r requirements.txt command so I would  expect you to have seen
> errors much earlier if it was missing. I would normally suspect that you
> are using the virtualenv as we suggest in the instructions but the
> webserver is not using the correct python environment as I expect that to
> be a relatively common issue.
>
> We could attempt to fix that but at this point I am not yet sure if that
> is the route of your problem.
>
> I don't suppose you could confirm that you do not see this problem when
> you run the tracd standalone server?
>
> Cheers,
>     Gary
>

Mime
View raw message