axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "d.kumar@technisat.de" <d.ku...@technisat.de>
Subject Service.xml with JAXWSDeployerSupport / messagfilter as module / logging request, responses
Date Thu, 09 Feb 2017 11:45:21 GMT
Hey,

hopefully you guys can give me a hint.
I moved one of our applications from axis2 1.4 to axis2 1.7.4.
Currently  I'm using the JAXWS approach. Our Webservice is annotated with: @WebService  -->Deployment
is successfully.

So far it looks like the service.xml is completely ignored while using annotations?
It doesn't matter what ever I'm changing into service.xml --> no effect.

Bevor upgrading we had a module for logging -->  The target is to log every incoming /
outgoing message.
We defined that module at the service.xml. as messageReceivers:

         <messageReceivers>
                   <messageReceiver mep="http://www.w3.org/2004/08/wsdl/in-only" class="org.apache.axis2.rpc.receivers.RPCInOnlyMessageReceiver"
/>
                   <messageReceiver  mep="http://www.w3.org/2004/08/wsdl/in-out"  class="org.apache.axis2.rpc.receivers.RPCMessageReceiver"/>
         </messageReceivers>


At the logs I can see the modules is loaded..
12:27:25:835 - INFO - ModuleDeployer - Deploying module: addressing-1.7.4 - file:/C:/projects/workspaces/java_64bit/.metadata/.plugins/org.eclipse.wst.server.core/tmp5/wtpwebapps/axis2/WEB-INF/modules/addressing-1.7.4.mar
12:27:25:841 - INFO - ModuleDeployer - Deploying module: jaxws-1.7.4 - file:/C:/projects/workspaces/java_64bit/.metadata/.plugins/org.eclipse.wst.server.core/tmp5/wtpwebapps/axis2/WEB-INF/modules/axis2-jaxws-mar-1.7.4.mar
12:27:25:848 - INFO - ModuleDeployer - Deploying module: logging - file:/C:/projects/workspaces/java_64bit/.metadata/.plugins/org.eclipse.wst.server.core/tmp5/wtpwebapps/axis2/WEB-INF/modules/logging.mar
12:27:25:861 - INFO - ModuleDeployer - Deploying module: metadataExchange-1.7.4 - file:/C:/projects/workspaces/java_64bit/.metadata/.plugins/org.eclipse.wst.server.core/tmp5/wtpwebapps/axis2/WEB-INF/modules/mex-1.7.4.mar
12:27:25:868 - INFO - ModuleDeployer - Deploying module: mtompolicy-1.7.4 - file:/C:/projects/workspaces/java_64bit/.metadata/.plugins/org.eclipse.wst.server.core/tmp5/wtpwebapps/axis2/WEB-INF/modules/mtompolicy-1.7.4.mar
12:27:25:874 - INFO - ModuleDeployer - Deploying module: ping-1.7.4 - file:/C:/projects/workspaces/java_64bit/.metadata/.plugins/org.eclipse.wst.server.core/tmp5/wtpwebapps/axis2/WEB-INF/modules/ping-1.7.4.mar
12:27:25:878 - INFO - ModuleDeployer - Deploying module: script-1.7.4 - file:/C:/projects/workspaces/java_64bit/.metadata/.plugins/org.eclipse.wst.server.core/tmp5/wtpwebapps/axis2/WEB-INF/modules/scripting-1.7.4.mar
12:27:26:292 - INFO - JAXWSDeployerSupport - Deploying JAXWS annotated class de.technigroup.axis2.customer.CRMCustomerService
as a service - nullCRMCustomerService

As the Service.xml is completely ignored, logging doesn't work anymore.
I also tried to put the receivers into axis2.xml, above  the default ones. --> without
success.
    <messageReceivers>
                   <messageReceiver mep="http://www.w3.org/2004/08/wsdl/in-only"
                            class="org.apache.axis2.rpc.receivers.RPCInOnlyMessageReceiver"
/>
                   <messageReceiver mep="http://www.w3.org/2004/08/wsdl/in-out"
                            class="org.apache.axis2.rpc.receivers.RPCMessageReceiver" />
        <messageReceiver mep="http://www.w3.org/2004/08/wsdl/in-only"
                         class="org.apache.axis2.receivers.RawXMLINOnlyMessageReceiver"/>
        <messageReceiver mep="http://www.w3.org/2004/08/wsdl/in-out"
                         class="org.apache.axis2.receivers.RawXMLINOutMessageReceiver"/>
        <messageReceiver mep="http://www.w3.org/2006/01/wsdl/in-only"
                         class="org.apache.axis2.receivers.RawXMLINOnlyMessageReceiver"/>
        <messageReceiver mep="http://www.w3.org/2006/01/wsdl/in-out"
                         class="org.apache.axis2.receivers.RawXMLINOutMessageReceiver"/>
        <messageReceiver mep="http://www.w3.org/ns/wsdl/in-only"
                         class="org.apache.axis2.receivers.RawXMLINOnlyMessageReceiver"/>
        <messageReceiver mep="http://www.w3.org/ns/wsdl/in-out"
                         class="org.apache.axis2.receivers.RawXMLINOutMessageReceiver"/>
    </messageReceivers>



Anyone an Idea why how to get logging back to work?
I also tried to write a provider to log the message, without success.. Any other ideas?



David Kumar



Mime
View raw message