axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Deepal Jayasinghe <dee...@opensource.lk>
Subject Re: [Axis2] How to debug NPE
Date Mon, 12 Sep 2011 22:09:55 GMT
Could you please send us the complete stack trace ?

Deepal

> The Websphere server is running in debug mode.  I have a breakpoint
> already set in the echo operation of the service class but the NPE is
> happening before that.  How can I debug prior to reaching the code in
> this service?  How can I tell where the NPE is occurring?
>
> Thanks.
>
> ------------------------------------------------------------------------
> *From:* Deepal jayasinghe <deepalk@gmail.com>
> *To:* java-user@axis.apache.org
> *Sent:* Monday, September 12, 2011 4:46 PM
> *Subject:* Re: [Axis2] How to debug NPE
>
> You need to do the remote debugging, or else you can setup the server
> code in your IDE and start a simple HTTP server and test your code.
>
> Look at "Listing 2. Deploying a POJO in Axis2" here -
> http://www.ibm.com/developerworks/library/ws-axis2soap/index.html
>
> Deepal
>> I've got a new Axis2 1.5.2 web service using XML Beans binding.  The
>> code was generated with WSDL2Java.  I can access the WSDL using the
>> ?wsdl link.
>> There is a simple echo operation to test connectivity.  This yields a
>> Null Pointer exception in the SOAP reply.
>>
>> My question is how do I debug this?  I have a breakpoint in my
>> service class but it is not getting that far.
>>
>> Thanks.
>>
>
>
>

-- 
Blog - http://blogs.deepal.org/

Mime
View raw message