axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From shyenuganti <shyenuga...@gmail.com>
Subject Re: Axis2 deployment problem on Weblogic 10.
Date Thu, 18 Mar 2010 17:29:39 GMT

Yes  axis2.war works in unexploded mode ! 


Amila Suriarachchi wrote:
> 
> On Tue, Mar 16, 2010 at 10:53 PM, Sri Harsha Yenuganti <
> shyenuganti@gmail.com> wrote:
> 
>> Hi,
>>
>> I have created a service and copied corresponding class files into the
>> services directory. When I install everything in exploded format I am
>> able
>> to access the axis home page and my service. When I make the same thing a
>> ear/war file following http://ws.apache.org/axis2/1_2/app_server.html , I
>> am not able to access either the axis home page or the service. I am
>> getting
>> "Resource not found" error ! I am not able to understand why it is not
>> working when I made a war/ear which is working in exploded directory
>> format
>> !!
>>
>> Can anyone help me ?
>>
> 
> does the axis2.war file distribution works un exploded mode?
> 
> thanks,
> Amila.
> 
>>
>>
>> --
>> Sri Harsha Yenuganti
>> shyenuganti@gmail.com
>>
>> "  IF YOU ARE NOT BRAVE ENOUGH TO FACE A FAILURE YOU ARE UNFIT TO
>> SUCCEED.AIM HIGH BUT BE PREPARED FOR THE WORST. "
>>
>>
>>
> 
> 
> -- 
> Amila Suriarachchi
> WSO2 Inc.
> blog: http://amilachinthaka.blogspot.com/
> 
> 

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Axis2-deployment-problem-on-Weblogic-10.-tp27921714p27948844.html
Sent from the Axis - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@axis.apache.org
For additional commands, e-mail: java-user-help@axis.apache.org


Mime
View raw message