axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Prabath Siriwardena <prab...@wso2.com>
Subject Re: Axis2 with Rampart 1.4 - Faults are not getting encrypted
Date Fri, 16 Oct 2009 20:12:35 GMT
Can you please try with the build available here [1].

Thanks & regards.
-Prabath

[1]:http://people.apache.org/~gdaniels/stagingRepo/org/apache/axis2/distribution/1.5.1/ 


Rajan Gupta wrote:
> Thanks Prabhat. I tried with Axis2 version 1.5 but encountered the same
> issue. I have not tried the nightly build yet. 
>
> Thanks,
> Rajan
>
> -----Original Message-----
> From: Prabath Siriwardena [mailto:prabath@wso2.com] 
> Sent: Friday, October 16, 2009 11:50 AM
> To: axis-user@ws.apache.org
> Subject: Re: Axis2 with Rampart 1.4 - Faults are not getting encrypted
>
> Yes - this is fixed in the Axis2 trunk - so the fix was not available 
> with 1.4.1
>
> Thanks & regards.
> -Prabath
>
> [1]:https://issues.apache.org/jira/browse/RAMPART-164
> [2]:https://issues.apache.org/jira/browse/AXIS2-4241
>
> Prabath Siriwardena wrote:
>   
>> AFAIR this issue was fixed after after 1.4.1 release.
>>
>> I'll verify it for sure and let you know.
>>
>> Thanks & regards.
>> -Prabath
>>
>> Rajan Gupta wrote:
>>     
>>> Thanks Prabhat for the reply. I am using Axis2 version 1.4.1. Below
>>>       
> is
>   
>>> an extract from my axis2.xml. I see that I already have "Security" in
>>>       
> my
>   
>>> OutFaultFlow.
>>>     <phaseOrder type="OutFaultFlow">
>>>         <!--      user can add his own phases to this area  -->
>>>         <phase name="soapmonitorPhase"/>
>>>         <phase name="OperationOutFaultPhase"/>
>>>         <phase name="RMPhase"/>
>>>         <phase name="PolicyDetermination"/>
>>>         <phase name="MessageOut"/>
>>>         <phase name="Security"/>
>>>     </phaseOrder>
>>>
>>> Is this functionality supposed to work in Axis2 1.4.1. Upgrading to
>>> Axis2 1.5 might not be possible for the time being.
>>> Thanks,
>>> Rajan
>>> -----Original Message-----
>>> From: Prabath Siriwardena [mailto:prabath@wso2.com] Sent: Friday, 
>>> October 16, 2009 10:08 AM
>>> To: axis-user@ws.apache.org
>>> Subject: Re: Axis2 with Rampart 1.4 - Faults are not getting
>>>       
> encrypted
>   
>>> Hi Rajan;
>>>
>>> Security will be applied to all the 'application faults'  if you have
>>>       
>
>   
>>> defined the 'Security' phase under OutFaultFlow in the axis2.xml of 
>>> the service end.
>>>
>>> What is the version of Axis2 you use ? Can you please try with Axis2
>>>       
> 1.5
>   
>>> ?
>>>
>>> Thanks & regards.
>>> - Prabath
>>>
>>> Rajan Gupta wrote:
>>>  
>>>       
>>>> Hi,
>>>>
>>>>   I am using axis2 with rampart version 1.4. When the operation is 
>>>> successful the response from the server is encrypted, contains 
>>>> required security headers, and works fine. In case when the 
>>>> operation results in a fault, the server sends a clear text 
>>>> response, similar to
>>>>     
>>>>         
>>>  
>>>       
>>>> a response you would get without engaging rampart. The client is 
>>>> expecting a secured response and hence fails.
>>>>
>>>>  
>>>>
>>>> Is there anything special I need to do in rampart or axis2 
>>>> configuration  for faults?
>>>>
>>>>  
>>>>
>>>> Thanks in advance,
>>>>
>>>> Rajan
>>>>
>>>>     
>>>>         
>>>   
>>>       
>>     
>
>
>   


Mime
View raw message