axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Zouhdi Haffar" <Zouhdi.Haf...@Valtech.com>
Subject RE: Please help newbie to integrate hibernate with axis2
Date Wed, 25 Feb 2009 15:47:15 GMT
Have a look at the following URL:

http://wso2.org/blog/dims/1131

It's an issue with loading property files from within a jar/aar.


Zouhdi El Haffar
Senior Consultant

Valtech
19111 North Dallas Pkwy 
Dallas, TX 75287
USA
Tel: 972-789-1200
Fax: 972-789-1340
 
www.valtech.us

This message and any attachments are Valtech property and may contain confidential information
intended solely for the addressees. If you are not the intended recipient of this message
or if you have received it incomplete or altered, please notify the author by replying to
this e-mail immediately. Any unauthorised use, diffusion or dissemination not expressly authorised
by Valtech in writing is strictly prohibited.


-----Original Message-----
From: Srinath Perera [mailto:hemapani@gmail.com] 
Sent: Wednesday, February 25, 2009 8:56 AM
To: Anudeep G
Cc: axis-user@ws.apache.org
Subject: Re: Please help newbie to integrate hibernate with axis2

Hi Anudeep;

I am not involved with the hibernate integration, and have not tried
it myself. So I am fowarding this to the user list. Hopefully someone
will pick it up.

Thanks
Srinath

On Wed, Feb 25, 2009 at 8:51 AM, Anudeep G <anucool.iiit@gmail.com> wrote:
> Hi
>
> Please can you tell me how can i integrate hibernate with axis2.I am trying
> this from 1 and half week..but i am not resolveing it... :(
> I am unable to initiate hibernate session,may be its problem of axis2 class
> loader not finding my mapping file and classes
>
> I have all my hibernate code and server skeleton code inside aar.
> I am testing from my axis2 client..but its throwing error as session is not
> initialized as
> my mapping class is not finding..
>
> MyTest.aar
> --hibernate.cfg.xml
> --package.classes
>    ---mappingfile.hbm.xml
>
> When i tried keeping my config and mapping files in axis2\webinf\lib then
> its finding files but my mapping class are in aar file
> then its not again finding this class file...So plese help me for this
> porblem..Or guide me simple way to do this
>
> Thanks a lot
> Anudeep
> Hoping for Replyy



-- 
============================
Srinath Perera:
   Indiana University, Bloomington
   http://www.cs.indiana.edu/~hperera/
   http://srinathsview.blogspot.com/

Mime
View raw message