axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Afkham Azeez" <afk...@gmail.com>
Subject Re: Axis2 Specify specific transport fails to work
Date Tue, 25 Nov 2008 16:56:45 GMT
We have used this all the time with Axis2 1.4 and it works fine. What are
the endpoint URLs shown when you do a ?wsdl

Azeez

On Mon, Nov 24, 2008 at 11:05 PM, Chad Miller <cwmiller@gmail.com> wrote:

> Hi, I'm trying to use a credit card service over axis2 1.4, and I'm
> trying to use the <transports> option in the services.xml to only let
> it accept connections over my https transport.
>
> <serviceGroup>
>     <service name="CreditCardService">
>         <transports>
>                 <transport>https</transport>
>         </transports>
>
>         <and more specific configs go here />
>
>         </operation>
>     </service>
> </serviceGroup>
>
> Instead of this working, it exposes the service to both http and
> https, but I get a 500 error when I go to either url:
>
> org.apache.axis2.AxisFault: Server does not have an epr for the wsdl
> epr==>http://www.company.com/ecom/creditCardService
> org.apache.axis2.description.AxisService.getLocationURI
> (AxisService.java:1438)
>
> Any advice or suggestions would be _great_.
>



-- 
Thanks
Afkham Azeez

Blog: http://afkham.org
Developer Portal: http://www.wso2.org
WSAS Blog: http://wso2wsas.blogspot.com
Company: http://wso2.com
GPG Fingerprint: 643F C2AF EB78 F886 40C9  B2A2 4AE2 C887 665E 0760

Mime
View raw message