axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From srdjan <tarza...@gmail.com>
Subject RE: axis/tomcat restart problem
Date Mon, 29 Sep 2008 11:03:54 GMT

Is the question ment for me or for David?:)

mgainty wrote:
> 
> 
> David-
> 
> assuming you redeployed AxisServlet to the remote server (copy and unwar
> to axis folder in webapps)
> did you recycle axis on the remote server?
> did you verify the servlet has been redeployed?
> can you display the service entry from the wsdd so we can ensure the
> parameters are correct?
> 
> Martin 
> ______________________________________________ 
> Disclaimer and confidentiality note 
> Everything in this e-mail and any attachments relates to the official
> business of Sender. This transmission is of a confidential nature and
> Sender does not endorse distribution to any party other than intended
> recipient. Sender does not necessarily endorse content contained within
> this transmission. 
> 
> 
>> Date: Fri, 26 Sep 2008 07:48:28 -0700
>> From: tarzanka@gmail.com
>> To: axis-user@ws.apache.org
>> Subject: Re: axis/tomcat restart problem
>> 
>> 
>> I'm sorry,I should have been more concise.I mean I have tested my service
>> on
>> the tomcat instance which is on my own computer and it works fine.when I
>> stop and then start the tomcat,my service's wsdl is still visible on the
>> http://localhost:8080/axis/servlet/AxisServlet url. This is not the case
>> with the tomcat which is located on the remote server machine which runs
>> on
>> linux gentoo. when i restart that tomcat,my own service is no longer
>> visible
>> on the ...8080/axis/servlet/AxisServlet url. and yes,this instance of
>> tomcat
>> is instaled using emerge command.
>> 
>>  
>> David Ojeda wrote:
>> > 
>> > Hello,
>> > 
>> > What do you mean by "every time tomcat is restarted" and "This doesnt
>> > happen 
>> > when i restart my local tomcat" ?
>> > I am guessing that "local tomcat" is a tomcat instance installed
>> manually
>> > in 
>> > your home and there is another instance installed by portage/emerge ?
>> > 
>> > On Friday 26 September 2008 07:27:55 srdjan wrote:
>> >> Yes,but axis is not standalone server,tomcat is,and it recognizes axis
>> as
>> >> some sort of servlet.
>> >> I am deploying my service on axis using wsdd.My service is simply a
>> java
>> >> class(+ a client for another service) ,not a servlet.I can deploy it
>> on
>> >> tomcat as war,but it wont work,because its not a servlet and it uses
>> >> axis.
>> >> Perhapse I am mistaken on this, if someone knows a way i can do this,
>> i
>> >> will gladly listen.
>> >> Again,my problem is not in deploying my service,my problem is that my
>> >> service disapears( its wsdl is not visible on
>> >> ..:8080/axis/servlet/AxisServlet) every time tomcat is restarted. This
>> >> doesnt happen when i restart my  local tomcat.
>> >> the worst thing is i can't seem to find a similar situation anywhere..
>> >>
>> >> thanks for your effort David
>> >>
>> >> David Ojeda wrote:
>> >> > Hello,
>> >> >
>> >> > I don't think that your problem is related to the way you installed
>> >> axis.
>> >> > I
>> >> > believe most people don't use that particular flavor of linux nor
>> >> install
>> >> > axis
>> >> > using emerge, rpm, apt-get, pacman, etc. IMO most people just deploy
>> >> the
>> >> > axis
>> >> > war in tomcat or deploy a customized war with the axis content.
>> >> >
>> >> > In my case, I create a war with the axis content, the webservices
>> >> > classes, resources, jars and aars, and the appropiate axis
>> >> configuration.
>> >> >
>> >> > Hope it helps.
>> >> >
>> >> > On Thursday 25 September 2008 12:06:34 srdjan wrote:
>> >> >> hi,
>> >> >> i have recently succesfully deployed my service on axis,however
>> when i
>> >> >> restart tomcat on the remote server my service is somehow lost-
its
>> >> wsdl
>> >> >> is
>> >> >> no longer visible.all the class files of the service are in
>> place,and
>> >> >> everything is ok with service itself( i have tested it on my local
>> >> >> tomcat).
>> >> >> tomcat is on the remote server which runs on linux gentoo,and i
>> have
>> >> >> developed my service under windows,but i seriously doubt that the
>> >> >> problem lays there.
>> >> >> could the problem be in that i haven't actualy instaled axis(using
>> the
>> >> >> linux emerge command) but have just copied axis/webaps in
>> >> tomcat/webaps?
>> >> >> i
>> >> >> have lost entire blody day trying to figure this out.
> 
>> >> >> any sugestions will be greatly appreciated.
>> >> >>
>> >> >> thanks
>> >> >
>> >> > --
>> >> > Ing. David Ojeda
>> >> > Integra Consultores
>> >> > Caracas, Venezuela
>> >> >
>> >> >
>> ---------------------------------------------------------------------
>> >> > To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
>> >> > For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
>> > 
>> > -- 
>> > Ing. David Ojeda
>> > Integra Consultores
>> > Caracas, Venezuela
>> > 
>> > ---------------------------------------------------------------------
>> > To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
>> > For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
>> > 
>> > 
>> > 
>> 
>> -- 
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/axis-tomcat-restart-problem-tp19673482p19689956.html
>> Sent from the Axis - User mailing list archive at Nabble.com.
>> 
>> 
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
>> For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
>> 
> 
> _________________________________________________________________
> Stay up to date on your PC, the Web, and your mobile phone with Windows
> Live.
> http://clk.atdmt.com/MRT/go/msnnkwxp1020093185mrt/direct/01/
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/axis-tomcat-restart-problem-tp19673482p19721783.html
Sent from the Axis - User mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message