axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Anne Thomas Manes" <atma...@gmail.com>
Subject Re: [axis2] empty xmlns
Date Wed, 09 Jan 2008 17:13:22 GMT
According to your schema, the compteAncre element must be unqualified,
therefore the generated response is correct. If you want the
compteAncre element to be qualified, then add this attribute to the
http://findby.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0 schema:

       elementFormDefault="qualified"

Anne

On Jan 7, 2008 3:45 AM, Henry Duc de Cagade de Branlou
<henry698@hotmail.com> wrote:
>
>
>  Hi,
>
>
> I have created an axis2 web service (release 1.2). I used the top bottom
> approach with xmlbeans (used the axis2 generator tool).
> The problem I have is that I have an empty xmlns tag (related to compteAncre
> tag) in my soap web service response :
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
>  <soapenv:Body>
>   <findByResponse
> xmlns="http://findby.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0">
>    <compteAncre xmlns="">
>     <CodeOrganisme
> xmlns="http://datamodel.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0">390</CodeOrganisme>
>     <CodeExoneration xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
> xmlns="http://datamodel.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0"
> xsi:nil="true"/>
>     <OrigineExoneration
> xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
> xmlns="http://datamodel.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0"
> xsi:nil="true"/>
>     <NumeroInterneCompte
> xmlns="http://datamodel.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0">60767</NumeroInterneCompte>
>     <NumeroExterneCompte
> xmlns="http://datamodel.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0">390000000040109656</NumeroExterneCompte>
>     <Categorie
> xmlns="http://datamodel.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0">1</Categorie>
>     <SousCategorie xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
> xmlns="http://datamodel.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0"
> xsi:nil="true"/>
>     <EtatCpte
> xmlns="http://datamodel.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0">3</EtatCpte>
>     <NoPersonne
> xmlns="http://datamodel.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0">9514</NoPersonne>
>     <DateEtatCpte
> xmlns="http://datamodel.wsdocument.dao.acces.ancre.acoss.fr/1.0">2000-01-15+01:00</DateEtatCpte>
>
>
> I don't understand why. Attached are  my wsdl, xsd files and soap response.
> I also tried release 1.3 of axis2 but it didn't help.
> Help will be greatly appreciated.
>
> Thank you in advance.
>
>  ________________________________
>  Express yourself instantly with MSN Messenger! MSN Messenger
>
> ________________________________
> Express yourself instantly with MSN Messenger! MSN Messenger
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message