axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gregory <greg...@ae40.com>
Subject RE: beanMapping causes service not to work
Date Wed, 26 Dec 2007 16:35:06 GMT
Thank you, the problem is already solved. :)

I changed this:
	languageSpecificType="anotherpackage.AnotherClass"
to:
	type="java:anotherpackage.AnotherClass"

-----Original Message-----
From: Anne Thomas Manes [mailto:atmanes@gmail.com] 
Sent: Wednesday, December 26, 2007 6:30 PM
To: axis-user@ws.apache.org
Subject: Re: beanMapping causes service not to work

I need more information to help you with this.

On Jun 25, 2007 7:06 AM, gregory <gregory@ae40.com> wrote:
> Thank you, I changed it, but it still doesn't work.
>
>
> -----Original Message-----
> From: Anne Thomas Manes [mailto:atmanes@gmail.com]
> Sent: Tuesday, December 25, 2007 2:54 PM
> To: axis-user@ws.apache.org
> Subject: Re: beanMapping causes service not to work
>
> Your qname needs to be a qname, not a local name:
>
>    <beanMapping qname="myNS:AnotherClass" xmlns:myNS="urn:BeanService"
>    languageSpecificType="anotherpackage.AnotherClass"/>
>
> Anne
>
> On Dec 24, 2007 12:26 PM, gregory <gregory@ae40.com> wrote:
> >
> >
> >
> >
> > I added the following code to my server-config.wsdd:
> >
> >
> >
> >
> >
> > <service name="anotherMethod" provider="java:RPC">
> >
> >
> >
> >     <parameter name="allowedMethods" value="One"/>
> >
> >
> >
> >     <parameter name="className" value="anotherpackage.AnotherClass"/>
> >
> >
> >
> >     <!--  <beanMapping qname="AnotherClass" xmlns:myNS="urn:BeanService"
> >
> > languageSpecificType="anotherpackage.AnotherClass"/>-->
> >
> >
> >
> > </service>
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > When beanmapping element is commented, the service is deployed and I see
> it
> > in the services list, but when I uncomment the beanmapping element, the
> > service is not deployed (there is nothing in the url where the web
service
> > wsdl is supposed to be).
> >
> >
> >
> > Is there some reason and/or solution to this problem?
> >
> >
> >
> > Thanks
> >
> >
> >
> >
> > No virus found in this outgoing message.
> >  Checked by AVG Free Edition.
> >  Version: 7.5.516 / Virus Database: 269.17.7/1194 - Release Date:
> 23/12/2007
> > 17:27
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
>
> No virus found in this incoming message.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.5.516 / Virus Database: 269.17.7/1194 - Release Date:
23/12/2007
> 17:27
>
>
> No virus found in this outgoing message.
> Checked by AVG Free Edition.
> Version: 7.5.516 / Virus Database: 269.17.7/1194 - Release Date:
23/12/2007
> 17:27
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition. 
Version: 7.5.516 / Virus Database: 269.17.9/1197 - Release Date: 25/12/2007
20:04
 

No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Free Edition. 
Version: 7.5.516 / Virus Database: 269.17.9/1197 - Release Date: 25/12/2007
20:04
 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message