axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "keith chapman" <keithgchap...@gmail.com>
Subject Re: [axis2] Generated Client Stub Not Connecting to Remote Service
Date Fri, 19 Oct 2007 02:29:47 GMT
Hi Nathan,

When using your stub did you set a EPR for it?

For e.g

How Did you initialize the stub (Assuming its name was YourStub)?

YourStub stub = new YourStub();
or
YourStub stub = new YourStub("http://<The actual endpoint address>");

Thanks,
Keith.


On 10/19/07, Nathan Hook <hooknc@hotmail.com> wrote:
>
>
> We're using axis2-1.3 and our generated stub is not connection to any
> remote services.  We are able to get our stub to connect to a local web
> service, but not a remote webservice.
>
> SoapUI is able to connect to the remote webservice using the exact same
> wsdl file.
>
> Is there a setting that we need to be aware of for our generated stub to
> get it to connect to a remote webservice?
>
> Here is the command we used to generate our stub:
>
> C:\>%AXIS2_HOME%\bin\WSDL2Java -uri .wsdl -p  -d adb -s
>
>
> We also created a generic commons httpclient and it connected to the
> remote webservice too.
>
> An friendly advice or direction is appreciated.
>
> Thank you for your time.
> _________________________________________________________________
> Boo!Scare away worms, viruses and so much more! Try Windows Live OneCare!
>
> http://onecare.live.com/standard/en-us/purchase/trial.aspx?s_cid=wl_hotmailnews
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
>
>


-- 
Keith Chapman
WSO2 Inc.
Oxygen for Web Services Developers.
http://wso2.org/

Mime
View raw message