axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "keith chapman" <keithgchap...@gmail.com>
Subject Re: axis2 stub
Date Mon, 10 Sep 2007 05:01:13 GMT
First its better to find out where things went wrong. Can U use some logging
mechanism (At lease System.out) or debugging to check where things went
wrong. Its difficult to say what's wrong without knowing where the actual
communication failed.

Thanks,
Keith.

On 9/9/07, shams jawaid <shams4d@hotmail.com> wrote:
>
> Hi there,
>
> i am new to axis2 and im trying to connect web services. i have created a
> simple random number web service, and deployed it on axis2, and it works
> alright. then, i created a stubs file and a client file for the stub, and
> made a .jar file ,tested it, which works alright too. what i would like to
> do is deploy the client file and stub file as a seperate web service, and
> when called from a php client, it accesses the webservice which contains the
> stub and client file, which then calls the random web service. i have tried
> to do this, but when i call the web service containing the stub and client
> file, through a php client.
>
> php client - accesses -  [webservice 1 - stub/client for random number
>  web service] - accesses - [web service 2 - random number web service]
>
> can anyone offer advice on why i am not getting any output? is there
> anything i am missing out on?
>
> thanks
>
> ------------------------------
> Get Pimped! FREE emoticons and customisation from Windows Live - Pimp My
> Live! <http://g.msn.com/8HMAENUK/2740??PS=47575>---------------------------------------------------------------------
To
> unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org For additional
> commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org




-- 
Keith Chapman
WSO2 Inc.
Oxygen for Web Services Developers.
http://wso2.org/

Mime
View raw message