axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pavan Madiraju" <madi...@gmail.com>
Subject Rampart Sample 4 -
Date Sat, 04 Aug 2007 04:32:10 GMT
I am trying to execute sample 4 from Rampart samples. I am getting the
following soap fault

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soapenv:Envelope xmlns:wsa="http://www.w3.org/2005/08/addressing"
xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
	<soapenv:Header>
		<wsa:Action>http://www.w3.org/2005/08/addressing/soap/fault</wsa:Action>
	</soapenv:Header>
	<soapenv:Body>
		<soapenv:Fault>
			<faultcode>soapenv:Client</faultcode>
			<faultstring>WSDoAllReceiver: security processing failed</faultstring>
			<detail/>
		</soapenv:Fault>
	</soapenv:Body>
</soapenv:Envelope>

not sure what'z is the problem.
Here is what I see while executing the client
Buildfile: C:\Development\axis\rampart-1.2\samples\basic\build.xml
check.dependency:
client.04:
     [copy] Copying 1 file to
C:\Development\axis\rampart-1.2\samples\basic\build\client_repositories\sample04\conf
     [copy] Copying 1 file to
C:\Development\axis\rampart-1.2\samples\basic\build\client_repositories\sample04\modules
     [copy] Copying 1 file to
C:\Development\axis\rampart-1.2\samples\basic\build\client_repositories\sample04\modules
     [copy] Copying 1 file to
C:\Development\axis\rampart-1.2\samples\basic\build\temp_client
     [copy] Copying 1 file to
C:\Development\axis\rampart-1.2\samples\basic\build\temp_client
     [java] Aug 4, 2007 12:25:02 AM
org.apache.axis2.deployment.DeploymentEngine prepareRepository
     [java] INFO: No services directory was found under
C:\Development\axis\rampart-1.2\samples\basic\build\client_repositories\sample04.
     [java] Aug 4, 2007 12:25:02 AM
org.apache.axis2.deployment.ModuleDeployer deploy
     [java] INFO: Deploying module: addressing-1.2
     [java] Aug 4, 2007 12:25:03 AM
org.apache.axis2.deployment.ModuleDeployer deploy
     [java] INFO: Deploying module: rampart-1.2
     [java] Exception in thread "main" org.apache.axis2.AxisFault:
WSDoAllReceiver: security processing failed
     [java] at org.apache.axis2.util.Utils.getInboundFaultFromMessageContext(Utils.java:434)
     [java] at org.apache.axis2.description.OutInAxisOperationClient.send(OutInAxisOperation.java:373)
     [java] at org.apache.axis2.description.OutInAxisOperationClient.execute(OutInAxisOperation.java:294)
     [java] at org.apache.axis2.client.ServiceClient.sendReceive(ServiceClient.java:520)
     [java] at org.apache.axis2.client.ServiceClient.sendReceive(ServiceClient.java:500)
     [java] at org.apache.rampart.samples.sample04.Client.main(Unknown Source)
     [java] Java Result: 1
BUILD SUCCESSFUL
Total time: 5 seconds


I don't see anything in the console. Not sure why. I am running WAS
6.1 , Axis2 1.2 and Rampart 1.2

Attached are my request and response as well as the log property file.

Please help.

Regards,
Pavam

Mime
View raw message