axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Richard DeGrande" <RDegr...@co.jefferson.co.us>
Subject RE: weblogic 8.1 webservice
Date Wed, 11 Jul 2007 19:09:42 GMT
Thanks Michael.  I'll take a look at that.



>>> <Michael.Davis@servicecanada.gc.ca> 7/11/2007 10:48 AM >>>
Here's one thing to check.

I had a similar problem. I don't use weblogic, but I was getting a NullPointerException on
the client side using wss4j.

Turns out that it's getting thrown in the Apache Crimson xml parser contained in rt.jar in
my jdk1.4 directory. I added the xerces library to my project and that solved the problem.
I just figured that out about two minutes ago.

Hope that helps,

cheers,
Michael Davis
 

> -----Original Message-----
> From: Richard DeGrande [mailto:RDegrand@co.jefferson.co.us] 
> Sent: Wednesday, July 11, 2007 11:52 AM
> To: axis-user@ws.apache.org 
> Subject: weblogic 8.1 webservice
> 
> 
> Hello,
> 
> Has anyone successfully called a secure (WS-Security) 
> webservice deployed on a weblogic application server (8.1) 
> using an axis 1.4 and wss4j ?
> 
> I keep getting a NullPointerException on the weblogic side.
> 
> thanks
> 
> rick
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org 
> For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org 
> 
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org 
For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org 



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message