axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Davanum Srinivas" <dava...@gmail.com>
Subject Re: Axis2 under JBossand Tomcat
Date Mon, 07 May 2007 17:47:23 GMT
Great!!! Do you have the same exact jdk on coth boxes?

-- dims

On 5/7/07, Lennhoff, Larry J (Larry) <ljlennhoff@avaya.com> wrote:
> Hi
>
> This wasn't exactly the problem, but it gave us the hint that let us
> figure it out.  Our xsd file did not have the initial
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>.  For some reason tomcat 5.5
> stand alone could deal with this, but Jboss could not, even though it
> uses embedded tomcat 5.5.  They both used exactly the same Axis2 jars.
>
> I'm thrilled to have this fixed, thank you.  If you have any notion why
> the two cases would behave differently I'd be interested to hear it.
>
> Larry
>
>
> -----Original Message-----
> From: Davanum Srinivas [mailto:davanum@gmail.com]
> Sent: Friday, May 04, 2007 5:19 PM
> To: axis-user@ws.apache.org
> Subject: Re: Axis2 under JBossand Tomcat
>
> Larry,
>
> Could it be this problem?
> http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/ws-wsif-user/200411.mbox/%3C7DE
> 7C4EF3B7C8B4B82955191378290D80131BC3C@mtb1exch01.nuance.com%3E
>
> thanks,
> dims
>
> On 5/4/07, Lennhoff, Larry J (Larry) <ljlennhoff@avaya.com> wrote:
> >
> >
> >
> >
> > Hi
> >
> >
> >
> > I'm currently working on a J2EE based application that is supposed to
> be
> > application server independent.  We are using Axis 2 for our web
> services
> > platform, bundling the Axis2 jars into our application war.  We are
> not
> > using JBossWS.
> >
> >
> >
> > The web services piece we have works just fine under stand-alone
> tomcat.
> > When we take the same war and deploy it to JBoss 4.0.5, the web
> service
> > Junit test does not work.  We get the following exception:
> >
> >
> >
> > 2007-05-03 16:48:28,762 INFO
> > [org.apache.axis2.deployment.DeploymentEngine] no modules
> > directory found under
> > C:\jboss-4.0.5.GA\server\default\tmp\deploy\tmp44739um-exp.war\WEB-INF
> >
> > 2007-05-03 16:48:29,483 ERROR
> > [org.apache.axis2.description.WSDL11ToAxisServiceBuilder]
> > WSDLException (at
> > /wsdl:definitions/wsdl:types/xsd:schema[1]):
> > faultCode=OTHER_ERROR: An error occurred trying to resolve schema
> referenced
> > at 'UserMgmt.xsd', relative to
> >
> 'C:\jboss-4.0.5.GA\server\default\.\tmp\deploy\tmp44739um-exp.war\WEB-IN
> F\services\UserMgmtService\META-INF'.:
> > no content-type: java.net.UnknownServiceException: no
> > content-type
> >
> >             at
> > java.net.URLConnection.getContentHandler(Unknown Source)
> >
> >
> >
> > The beginning of UserMgmt.wsdl is as follows:
> >
> > <wsdl:definitions
> > xmlns:umschema="http://xml.avaya.com/schema/user/mgmt"
> > xmlns:um="http://xml.avaya.com/wsdl/user/mgmt"
> > xmlns:wsdl="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/"
> > xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
> > xmlns:wsdlsoap="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/"
> > xmlns:wsa="http://www.w3.org/2005/08/addressing"
> > xmlns:wsx="http://schemas.xmlsoap.org/ws/2004/09/mex"
> > xmlns:ns="http://xml.avaya.com/schema/user"
> > targetNamespace="http://xml.avaya.com/wsdl/user/mgmt">
> >
> >       <wsdl:types>
> >
> >             <xsd:schema elementFormDefault="qualified"
> > targetNamespace="http://xml.avaya.com/wsdl/user/mgmt">
> >
> >                   <xsd:import
> > namespace="http://xml.avaya.com/schema/user/mgmt"
> > schemaLocation="UserMgmt.xsd"/>
> >
> >         </xsd:schema>
> >
> >             <xsd:schema elementFormDefault="qualified"
> > targetNamespace="http://www.w3.org/2005/08/addressing">
> >
> >                   <xsd:include
> > schemaLocation="WS-Addressing-2005_08.xsd"/>
> >
> >             </xsd:schema>
> >
> >             <xsd:schema elementFormDefault="qualified"
> > targetNamespace="http://schemas.xmlsoap.org/ws/2004/09/mex">
> >
> >                   <xsd:include
> > schemaLocation="WS-MetadataExchange-2004_09.xsd"/>
> >
> >             </xsd:schema>
> >
> > </wsdl:types>
> >
> >
> >
> > The following import statement is included in UserMgmt.xsd:
> >
> >       <import namespace="http://xml.avaya.com/schema/user"
> > schemaLocation="AvUser.xsd"/>
> >
> >
> >
> > Any idea why this work work under tomcat and not under jboss?  All the
> xsd
> > and wsld files specified in the hint are present in both cases.
> >
> >
> >
> > Thanks in advance for any help
> >
> >
> >
> > Larry
> >
> >
>
>
> --
> Davanum Srinivas :: http://davanum.wordpress.com
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
>


-- 
Davanum Srinivas :: http://davanum.wordpress.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message