axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Punnoose, Roshan" <punnoo...@bah-systems.com>
Subject RE: Error returning MTOM document
Date Wed, 28 Feb 2007 20:38:06 GMT
Thanks! Will check it out

Roshan Punnoose
Phone: 301-497-6039

-----Original Message-----
From: Thilina Gunarathne [mailto:csethil@gmail.com] 
Sent: Wednesday, February 28, 2007 9:26 AM
To: axis-user@ws.apache.org
Subject: Re: Error returning MTOM document

This is fixed in the SVN head... If possible please try to use a
nightly build of Axiom..

Thanks,
Thilina

On 2/26/07, Punnoose, Roshan <punnooser@bah-systems.com> wrote:
>
>
>
>
> Ok, I'm not sure why, but after a little debugging, I am beginning to
find
> that the MIMEOutputUtils.java does not flush the BufferedOutputStream
(the
> response) so the boundary that is added to it never gets to the
client. Any
> ideas why?
>
>
>
>
> Roshan Punnoose
>
> Phone: 301-497-6039
>
>  ________________________________
>
>
> From: Punnoose, Roshan [mailto:punnooser@bah-systems.com]
>  Sent: Monday, February 26, 2007 11:35 AM
>  To: axis-user@ws.apache.org
>  Subject: Error returning MTOM document
>
>
>
>
> Hi,
>
>
>
> When a client invokes my server side web service running in WebLogic
8.1,
> the request gets to the server properly, but on the way back, the
response
> seems garbled. It is missing the last MTOM boundary tag. Here is the
> response I see in TCPMon:
>
>
>
> HTTP/1.1 200 OK
>
> Date: Mon, 26 Feb 2007 16:32:33 GMT
>
> Server: WebLogic Server 8.1 SP2 Fri Dec 5 15:01:51 PST 2003 316284
WebLogic
> Server 8.1 SP2 Fri Dec 5 15:01:51 PST 2003 316284 WebLogic Server 8.1
SP2
> Fri Dec 5 15:01:51 PST 2003 316284
>
> Content-Type: multipart/related;
> boundary=MIMEBoundaryurn_uuid_D6E6F9ADB535E26BAA1172507554129;
> type="application/xop+xml";
> start="<0.urn:uuid:D6E6F9ADB535E26BAA1172507554130@apache.org>";
> start-info="application/soap+xml"; charset=UTF-8
>
> Transfer-Encoding: chunked
>
>
>
> 0f94
>
> --MIMEBoundaryurn_uuid_D6E6F9ADB535E26BAA1172507554129
>
> content-type: application/xop+xml; charset=UTF-8;
> type="application/soap+xml";
>
> content-transfer-encoding: binary
>
> content-id:
> <0.urn:uuid:D6E6F9ADB535E26BAA1172507554130@apache.org>
>
>
>
> <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><soapenv:Envelope
> xmlns:wsa="http://www.w3.org/2005/08/addressing"
> xmlns:soapenv="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope">...
> soapenv:Envelope>
>
> 0000
>
>
>
>
>
> The response is missing the MIME boundary and instead has a 0000? Any
ideas
> why?
>
>
>
> Roshan Punnoose
>
> Phone: 301-497-6039
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
>
>


-- 
Thilina Gunarathne
WSO2, Inc.; http://www.wso2.com/
Home page: http://webservices.apache.org/~thilina/
Blog: http://thilinag.blogspot.com/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org


Mime
View raw message