axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Yadav, Yogendra \(IT\)" <Yogendra.Ya...@morganstanley.com>
Subject MTOM and SWA related problem
Date Tue, 06 Feb 2007 20:16:32 GMT
Hi,
This problem is related to using MTOM and SAAJ APIs in AXIS2. I am
sending attachment to a service which is implemented using Sun's SAAJ
implementation. When I use Sun's SAAJ as client to access this service
everything works well. But when use AXIS2's MTOM or SAAJ implementation,
the service returns invalid response. I have noticed differences in the
request message being sent in eiather case in TCPMon and noticed unusual
characters in the request generated by AXIS2. 
 
Can someone explain if these unusual characters are the cause of failure
or its something else.
 
Note: If you notice AXIS2's implementations insert unusual characters in
the request:
1a97    <-----------
--MIMEBoundaryurn_uuid_1E6396FC3B5AC6B6D31170792603911
3a    <-----------
--MIMEBoundaryurn_uuid_1E6396FC3B5AC6B6D31170792603911--
0    <-----------

1ba2    <-----------
--MIMEBoundaryurn_uuid_6F2725CFB5F14717A21170792657850
3a    <-----------
--MIMEBoundaryurn_uuid_6F2725CFB5F14717A21170792657850--
0    <-----------

 
I have attached the source code as well as request snapshots. Any help
is appreciated.
 
 
thanx
-yogen
--------------------------------------------------------

NOTICE: If received in error, please destroy and notify sender. Sender does not intend to
waive confidentiality or privilege. Use of this email is prohibited when received in error.

Mime
View raw message