axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Amit Andhale" <amit.andh...@gmail.com>
Subject Re: Axis 1.3: Axis Interoperability issue with .net
Date Wed, 02 Aug 2006 13:42:52 GMT
Hi Pradeep,
I faced same problem as you.
I have an workaround for this problem.
Instead of returning Array directly from a Function you can Wrap that array
inside Class and return object of that class from your function.
You will get both Array and Array inside this Array.

Amit



On 8/1/06, Anne Thomas Manes <atmanes@gmail.com> wrote:
>
> I thought it was fixed in 1.4, but recent postings to the list make
> think that it wasn't.
> The bug is that Axis uses the same element name for both the array
> wrapping element and the array items. e.g.,
>
> <arrayofFoo>
> <arrayofFoo>...</arrayofFoo>
> <arrayofFoo>...</arrayofFoo>
> </arraryofFoo>
>
> instead of
>
> <arrayofFoo>
>   <foo>...</foo>
>   <foo>...</foo>
> </arrayofFoo>
>
> One way to work around this problem is to use unwrapped arrays.
>
> Anne
>
> On 7/31/06, Pradeep Reddy <deepgun74@gmail.com> wrote:
> > Anne,
> >
> > Thanks for your quick reply.
> >
> > I looked up JIRA and found this issue.
> > http://issues.apache.org/jira/browse/AXIS-2267
> > PublishedAsset is a subclass but I don't have any mixed type arrays. So
> this
> > might not be the bug that you are referring to.
> > I applied the patch to this issue to the
> > org.apache.axis.encoding.SerializationContext and ran into
> > the same issue again.
> >
> > Was this bug fixed in axis 1.4?
> >
> > Regards,
> > Pradeep
> >
> >
> >  On 7/31/06, Anne Thomas Manes <atmanes@gmail.com> wrote:
> > >
> >  This is a bug in the way Axis 1.3 manages arrays.
> >
> >
> > On 7/31/06, Pradeep Reddy <deepgun74@gmail.com> wrote:
> > > Hi all,
> > > I am using Axis 1.3.
> > >
> > > My webservice is sending back a response that is similar to this for
> > couple
> > > of contained objects.
> > > ....
> > > <iv_contactInfo>
> > > ...
> > > <iv_contactInfo>
> > > ...
> > >
> > > However, .NET is expecting
> > > ..
> > > <ContactInfo>
> > > <iv_contactInfo>
> > > ....
> > > <iv_contactInfo>
> > > <ContactInfo>
> > > ..
> > > and returns null values for ContactInfo objects.
> > >
> > > ContactInfo is the type of object that client builds after recieving
> the
> > > response.
> > > Please note that Contactinfo is returned as part of a larger object
> > > PublishedAsset.
> > >
> > > PublishedAsset
> > >    -- ArrayOfAssetContact
> > >           --AssetContact
> > >               ---ContactInfo
> > >
> > > Has anyone seen this issue before?  Any help would be greatly
> appreciated.
> > >
> > > Thanks,
> > > Pradeep
> > >
> > >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
> > For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
> >
> >
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: axis-user-unsubscribe@ws.apache.org
> For additional commands, e-mail: axis-user-help@ws.apache.org
>
>

Mime
View raw message