axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From S├ębastien Arod <sa...@sunopsis.com>
Subject Axis 1.0 throws an exception while providing WSDL
Date Fri, 05 May 2006 11:12:08 GMT
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=ISO-8859-1" http-equiv="Content-Type">
  <title></title>
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
I coded an axis2 service that I put in the Axis2 webapp.<br>
<br>
The WSDL (UTF-8 encoded) in the aar contains accents (e.g. "pr&eacute;nom") in
the XSD element annotations.<br>
When I try to get WSDL from deployed service (MyService?wsdl) an
Exception is thrown :<br>
<pre>javax.servlet.ServletException: com.ctc.wstx.exc.WstxIOException: Invalid UTF-8
middle byte 0x6e (at char #1999, byte #-1); nested exception is: 
	org.apache.axiom.om.OMException: com.ctc.wstx.exc.WstxIOException: Invalid UTF-8 middle byte
0x6e (at char #1999, byte #-1)
	org.apache.axis2.transport.http.AxisServlet.doGet(AxisServlet.java:111)
	javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:689)
	javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)
</pre>
<p><b>cause m&egrave;re</b> </p>
<pre>org.apache.axis2.AxisFault: com.ctc.wstx.exc.WstxIOException: Invalid UTF-8 middle
byte 0x6e (at char #1999, byte #-1); nested exception is: 
	org.apache.axiom.om.OMException: com.ctc.wstx.exc.WstxIOException: Invalid UTF-8 middle byte
0x6e (at char #1999, byte #-1)
	org.apache.axis2.description.AxisService.getWSDL(AxisService.java:558)
	org.apache.axis2.description.AxisService.printWSDL(AxisService.java:533)
	org.apache.axis2.transport.http.ListingAgent.processListService(ListingAgent.java:144)
	org.apache.axis2.transport.http.ListingAgent.handle(ListingAgent.java:89)
	org.apache.axis2.transport.http.AxisServlet.doGet(AxisServlet.java:109)
	javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:689)
	javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)

It's seems to me that's a bug cause my WSDL is a valid XML file.

</pre>
</body>
</html>

Mime
View raw message