axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ameet Hasmucrai Amarchande" <Am...@bci.co.mz>
Subject RE: [axis2] - 0.95 - WSDL2Java and OMElement
Date Mon, 27 Mar 2006 08:13:46 GMT
Hi Ajith,

Along with that error, there were others, with the same problem: it was pointing to wrong
package. After pointing all of them to the correct one located in axiom-api-0.95, it finally
compiled.

Thanks,

Ameet




-----Original Message-----
From: Ameet Hasmucrai Amarchande [mailto:Ameet@bci.co.mz] 
Sent: segunda-feira, 27 de Março de 2006 10:04
To: axis-user@ws.apache.org
Subject: RE: [axis2] - 0.95 - WSDL2Java and OMElement

Hi Ajith,

After downloading the latest bin of 0.95 and generating the code again with WSDL2Java, the
error was gone. But now, the following error is coming in "...PortTypeMessageReceiver":

package org.apache.axis2.om.impl.llom.builder does not exist
                            
Thanks,

Ameet



-----Original Message-----
From: Ameet Hasmucrai Amarchande [mailto:Ameet@bci.co.mz] 
Sent: segunda-feira, 27 de Março de 2006 8:37
To: axis-user@ws.apache.org
Subject: RE: [axis2] - 0.95 - WSDL2Java and OMElement

Hi Ajith,

Sorry for my silly question: when you say "correct templates" you mean "correct libraries"?
I am pointing AXIS2_HOME to the 0.95 bin release and issuing the WSDL2Java command.
It generates de classes but, when I try to compile them using the same libraries of 0.95,
it says it cannot find symbol OMElement in org.apache.axis2.om.

Ameet




-----Original Message-----
From: Ajith Ranabahu [mailto:ajith.ranabahu@gmail.com] 
Sent: domingo, 26 de Março de 2006 11:25
To: axis-user@ws.apache.org
Subject: Re: [axis2] - 0.95 - WSDL2Java and OMElement

Hi Ameet,
Are you sure you are using the correct templates for the codegenerator
? The OM pacakging was changed and the change is only reflected in the
latest release.

Ajith

On 3/24/06, Ameet Hasmucrai Amarchande <Ameet@bci.co.mz> wrote:
>
>
>
> Hi all,
>
>
>
> I generated the classes for server side and client side with WSDL2Java using
> a wsdl file that I used with no problems with v0.94. After generating, when
> I try to build, it says that it cannot find symbol
> org.apache.axis2.om.OMElement. I have added all the packages from the axis
> lib, but still it cannot find that.
>
>
>
> Can anyone help me please?
>
>
>
> Thanks,
>
>
>
> Ameet Hasmucrai


--
Ajith Ranabahu

Mime
View raw message