axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <donnerdrummel2000-mail...@yahoo.de>
Subject Re: Removed xalan specific tags from xsl's (Re: [Axis2] application scope)
Date Wed, 08 Feb 2006 16:20:23 GMT
oh yes... thats my fault! After 'maven clean' the
build was successful :-)))

Thanks a lot
Ted

--- Davanum Srinivas <davanum@gmail.com> schrieb:

> did u run "maven clean"?
> 
> 
> On 2/8/06, donnerdrummel2000-mailing@yahoo.de
> <donnerdrummel2000-mailing@yahoo.de> wrote:
> > Sorry, after update from svn and 'maven war' the
> build
> > faild with exactly the same failure (details see
> > attachment). There is maybe stil a bug in one of
> the
> > scripts...
> >
> > Thanks a lot
> > Ted
> > --- Davanum Srinivas <davanum@gmail.com> schrieb:
> >
> > > Checked in fixes to the xsl's. Please try now.
> > >
> > > thanks,
> > > dims
> > >
> > > On 2/8/06, donnerdrummel2000-mailing@yahoo.de
> > > <donnerdrummel2000-mailing@yahoo.de> wrote:
> > > > ... so please have a look to this failure as
> well
> > > (see
> > > > attachement for details), this appears after
> > > excluding
> > > > the perf tests and running 'maven war' (maven
> > > 1.02,
> > > > jdk1.5)
> > > >
> > > > Thanks Ted
> > > > --- Davanum Srinivas <davanum@gmail.com>
> schrieb:
> > > >
> > > > > Guys!! i'll fix this today. Patience please
> :)
> > > > >
> > > > > -- dims
> > > > >
> > > > > On 2/8/06, Ajith Ranabahu
> > > <ajith.ranabahu@gmail.com>
> > > > > wrote:
> > > > > > oooops - You seem to use JDK 1.5 !, We've
> been
> > > > > told about this problem
> > > > > > in JDK 1.5 and still trying to find a
> > > solution.
> > > > > > For the build, exclude the perf tests in
> the
> > > > > integration module.
> > > > > > (look for the project.xml inside the
> > > integration
> > > > > folder and edit the
> > > > > > excludes under build/unittests/excludes)
> > > > > >
> > > > > > On 2/8/06,
> donnerdrummel2000-mailing@yahoo.de
> > > > > > <donnerdrummel2000-mailing@yahoo.de>
> wrote:
> > > > > > > Hi Deepal,
> > > > > > >
> > > > > > > sorry to say that, but the build failed
> even
> > > > > today
> > > > > > > (using maven war). For more detail see
> > > > > attachement,
> > > > > > > maybe this will help you to fix an other
> bug
> > > or
> > > > > giving
> > > > > > > me a hint what i did wrong.
> > > > > > >
> > > > > > > Thank you,
> > > > > > > Ted
> > > > > > > --- Deepal Jayasinghe
> <deepal@opensource.lk>
> > > > > schrieb:
> > > > > > >
> > > > > > > > Hi Ted;
> > > > > > > >
> > > > > > > > I dont think maven war goal will fail
> now
> > > ,
> > > > > there
> > > > > > > > was a bug and we have
> > > > > > > > fixed that , try and see :)
> > > > > > > >
> > > > > > > > donnerdrummel2000-mailing@yahoo.de
> wrote:
> > > > > > > >
> > > > > > > > >Wow, Deepal this was realy one of the
> > > > > quickest
> > > > > > > > replys
> > > > > > > > >I got! So I'll try to build the
> source
> > > but
> > > > > since
> > > > > > > > some
> > > > > > > > >days I've problems to do this
> > > successfuly.
> > > > > Can you
> > > > > > > > >please give me a hint to build the
> *.war
> > > > > without
> > > > > > > > >running into an build failure.
> > > > > > > > >
> > > > > > > > >Thanks a lot
> > > > > > > > >Ted
> > > > > > > > >--- Deepal Jayasinghe
> > > <deepal@opensource.lk>
> > > > > > > > schrieb:
> > > > > > > > >
> > > > > > > > >
> > > > > > > > >
> > > > > > > > >>I understood the problem , and I
> just
> > > fixed
> > > > > that
> > > > > > > > :)
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>if you can get Axis2 source update ,
> > > then
> > > > > you will
> > > > > > > > >>be able to get the
> > > > > > > > >>correct behavior , and you do not
> need
> > > to
> > > > > send the
> > > > > > > > >>service group id , if
> > > > > > > > >>you deploy the service in
> application
> > > scope.
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>donnerdrummel2000-mailing@yahoo.de
> > > wrote:
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>>Hi Deepal,
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>>first at all, thanks for your
> reply.
> > > Okay,
> > > > > I'll
> > > > > > > > try
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>to
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>>clarify the 'it does not work'. To
> test
> > > > > this
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>scoping
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>>feature for the 0.94 release I used
> a
> > > > > simple
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>Service
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>>which increases an integer value at
> > > every
> > > > > call
> > > > > > > > and
> > > > > > > > >>>returns this value. After
> deployment
> > > under
> > > > > the
> > > > > > > > >>><service
> scope="application">-setting
> > > it
> > > > > does not
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>work
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>>wich means it returns for every
> request
> > > a
> > > > > '1' but
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>>
> > > > > > > > >>it
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>
> > > > > > > > >>>should be for 3 request
> '1','2','3'...
> > > > > > > > >>>The only way to get this behavior
> is to
> > > > > deploy
> > > > > > > > the
> > > > > > > > >>>service with the scope="transport"
> 
=== message truncated ===



	

	
		
___________________________________________________________ 
Telefonate ohne weitere Kosten vom PC zum PC: http://messenger.yahoo.de

Mime
View raw message