axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "glenn bech" <glenn.b...@webstep.no>
Subject multirefs
Date Mon, 16 Jan 2006 13:14:17 GMT
I have two different web services (1 & 2) and two different clients (A & B).
When Client A or B runs against service 1, they create a request XML that
looks like the one below (with "multiref's"). This is not the case when
client A or B runs against service 2. 

In a but clueless and would really like an answert to why this is happening,
and- or directions to documentation on the "multiref" syntax, and when and
why Axis uses it.

My WSDL can be found at 
http://www.glennbech.com/java/wsdl/abstract.wsdl

Best regards!

-- 8 <-- This is the serialized request message

<?xml version="1.0" encoding="-8"?>
<soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
  <soapenv:Body>
    <Create
soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">
      <arg0 href="#id0"/>
    </Create>
    <multiRef id="id0" soapenc:root="0"
soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">
      <ItemType xsi:type="xsd:string">itemtype@computer</ItemType>
      <ItemID href="#id1"/>
      <ItemAttributes href="#id2"/>
    </multiRef>
    <multiRef id="id2" soapenc:root="0"
soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">
      <CreateItemDefinition href="#id3"/>
    </multiRef>
    <multiRef id="id1" soapenc:root="0"
soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xsi:type="xsd:int"
xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">1</multiRef>
    <multiRef id="id3" soapenc:root="0"
soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xsi:type="ns1:CreateComputerParameters"
xmlns:ns1="http://www.glennbech.com/abstractiontest/abstract/"
xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">
      <cpu_speed href="#id4"/>
      <mb_ram href="#id5"/>
    </multiRef>
    <multiRef id="id4" soapenc:root="0"
soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xsi:type="xsd:int"
xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">3600</multiRef>
    <multiRef id="id5" soapenc:root="0"
soapenv:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"
xsi:type="xsd:int"
xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/">1024</multiRef>
  </soapenv:Body>
</soapenv:Envelope>

-----Original Message-----
From: Zheng Li [mailto:zli@it.swin.edu.au] 
Sent: 16. januar 2006 11:17
To: axis-user@ws.apache.org
Subject: org.xmlsoap.schemas.wsdl package missing???

Hi guys:

When I try to compile my source file, the javac complains
org.xmlsoap.schemas.wsdl package does not exist....

Where can I find this package??

Pls help! Urgent!!

Zheng




Mime
View raw message