axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shelli D. Orton" <shelli.or...@wmode.com>
Subject RE: Can't Auto-Generate WSDL
Date Tue, 22 Nov 2005 20:33:55 GMT
Hi Denis,

I went looking in the server-config.wsdd and found a reference to a
<wsdlFile> element.  I commented that out and can now get my auto-generated
wsdl.  Thank you for pointing me in the right direction!

Shelli

-----Original Message-----
From: Denis Schlesinger [mailto:schlesinger@ecs-gmbh.de]
Sent: Tuesday, November 22, 2005 11:46 AM
To: axis-user@ws.apache.org
Subject: AW: Can't Auto-Generate WSDL


Hi Shelli,

It would help to see your deployment descriptor files (*.wsdd) for each
service. There either the location of the WSDL must be specified or you need
to have typemappings/beanmappings specified in there.

Cheers,
Denis

-----Urspr√ľngliche Nachricht-----
Von: Shelli D. Orton [mailto:shelli.orton@wmode.com]
Gesendet: Dienstag, 22. November 2005 19:01
An: axis-user@ws.apache.org
Betreff: Can't Auto-Generate WSDL


Hi,

I have two services deployed in Axis 1.2.1 but can only get the
auto-generated wsdl for one of them.  For both services, if I go to the url

http://mydomain.com/myservice/services/ManagerApp

or

http://mydomain.com/myservice/services/ClientApp

I receive the page that says

"AppName"
Hi there, this is an AXIS service!
Perhaps there will be a form for invoking the service here...

But if I append "?wsdl" to the urls, I only get the wsdl for the manager
service.  For client service I get the following:

AXIS error
Sorry, something seems to have gone wrong... here are the details:

Fault - Unable to find WSDL file or resource myservice.wsdl AxisFault
 faultCode:
{http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Server.generalException
 faultSubcode:
 faultString: Unable to find WSDL file or resource myservice.wsdl
 faultActor:
 faultNode:
 faultDetail:
	{http://xml.apache.org/axis/}hostname:mydomain.com

I'm making the assumption that both services are deployed since I get the
first page for both (maybe that's a wrong assumption?).  Can anyone tell me
why I cannot get the wsdl for the second service?

Thanks in advance,
Shelli




Mime
View raw message