axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jaidev Nair <jaidevn...@gmail.com>
Subject Re: Getting Server.BadTargetObjectURI exception when running the client
Date Thu, 03 Mar 2005 06:14:26 GMT
Hi matt

Sure i will be greatful if u provide info about Axis Stub Method 

Thanks,
Jaidev.



On Thu, 03 Mar 2005 16:07:43 +1000, Matt Robinson
<matt_robinson@flightcentre.com> wrote:
> Sorry, yeah I thought you might (looking back over the code).
> 
> I got the thing working using the Axis Stub Method (my preferred method).
> 
> Would you like information on that method?
> 
> axis-user@ws.apache.org,Internet writes:
> >HI Matt
> >
> >I tried the way you told me but am getting a new exception like :
> >
> >Exception in thread "main" AxisFault
> > faultCode: {http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Client
> > faultSubcode:
> > faultString: parsing error: org.xml.sax.SAXParseException: An invalid
> >second &apos;:&apos; was found in the element type or
> >tribute name.
> > faultActor: /soap/servlet/rpcrouter
> > faultNode:
> > faultDetail:
> >        {http://xml.apache.org/axis/}stackTrace: AxisFault
> > faultCode: {http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Client
> > faultSubcode:
> > faultString: parsing error: org.xml.sax.SAXParseException: An invalid
> >second &amp;apos;:&amp;apos; was found in the element
> >pe or attribute name.
> > faultActor: /soap/servlet/rpcrouter
> > faultNode:
> > faultDetail:
> >
> >parsing error: org.xml.sax.SAXParseException: An invalid second ':'
> >was found in the element type or attribute name.
> >
> >
> >Thanks,
> >Jaidev.
> 
> Kind Regards,
> 
> Matt Robinson
> 
> E-Commerce
> Level 7
> Flight Centre Limited
> 316 Adelaide Street
> Brisbane  QLD 4000
> 
> Ph: 3032 9488
> Mob: 0414 385 600
> http://www.flightcentre.com
> 
>

Mime
View raw message