axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From V D <st946...@drexel.edu>
Subject Re: Performance issue with using Axis
Date Wed, 04 Aug 2004 04:47:44 GMT

How about adding a local host entry into the host file?

Hrishikesh Kumar wrote:

>
>
>We are using 1.2 Beta version on Linux with Tomcat. This is what is giving
>such high time. We tested the same 1.2 Beta same program on WINNT and it is
>working within .5 seconds. We are still working on changing the version and
>giving it a shot on Linux. I do not know about the network setting as the
>testing is being done by having the client and server on the same machine.
>
>
>
>                                                                           
>             Vy Ho                                                         
>             <st946tbf@drexel.                                             
>             edu>                                                       To 
>                                       axis-user@ws.apache.org             
>             08/03/2004 11:08                                           cc 
>             PM                                                            
>                                                                   Subject 
>                                       Re: Performance issue with using    
>             Please respond to         Axis                                
>             axis-user@ws.apac                                             
>                  he.org                                                   
>                                                                           
>                                                                           
>                                                                           
>                                                                           
>
>
>
>
>
>Check your network connection settings, such as hosts file, etc.   Other
>than that, you can find a hello world tutorial for axis somewhere
>complete with client and server to make sure there's nothing wrong with
>the way you do it.  5 seconds long is just plain wrong, so definitely
>you're having some problem that is not soap, webservice or axis related.
>
>Hrishikesh Kumar wrote:
>
>  
>
>>Actually whatever we have written is almost as simple as a hello world
>>problem.
>>According to our initial analysis we are finding the getServiceLocator
>>taking like half of the turnaround time (5 secs) in our case.
>>
>>
>>    
>>
>
>
>
>  
>


Mime
View raw message