axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Baiss Eric Magnusson <ba...@mac.com>
Subject AhHa(some progress): Get past Axis logging problem
Date Tue, 13 Jul 2004 18:52:46 GMT
Hello Davanum ,

Curiously there was an entire Axis install at </System/Library/Axis>, 
probably left over ( from I don't know who ).
I removed it, didn't get much success, did a reboot, and things changed.
I am now reading my <log4j.properties> successfully, as I had set 
logging to DEBUG and sure enough...

I got the following logged:

http://cascade:2001/cgi-bin/WebObjects/FinancialWO.woa
[2004-07-13 11:00:06 PDT] <main> Waiting for requests...
- getBundle(org.apache.axis,org.apache.axis.i18n,resource,null,...)
- loadBundle: Ignoring MissingResourceException: Can't find bundle for 
base name org.apache.axis.resource, locale en_US
- Created org.apache.axis.i18n.resource, linked to parent null
- getBundle(org.apache.axis,org.apache.axis.utils,resource,null,...)
- loadBundle: Ignoring MissingResourceException: Can't find bundle for 
base name org.apache.axis.utils.resource, locale en_US
- loadBundle: Ignoring MissingResourceException: Can't find bundle for 
base name org.apache.axis.resource, locale en_US
- Root package not found, cross link to org.apache.axis.i18n.resource
- Root package not found, cross link to org.apache.axis.i18n.resource
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(engineFactory)
- Got EngineFactory: 
org.apache.axis.configuration.EngineConfigurationFactoryDefault
- Enter: AxisEngine::init
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(attachEnabled)
- Attachment support is enabled?  false
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(attachDisabled)
- Unable to find required classes (javax.activation.DataHandler and 
javax.mail.internet.MimeMultipart). Attachment support is disabled.
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(oddDigits00)
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(badChars01)
- Exit: AxisEngine::init
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(wsdlError00)
ResourceBundle  - 
org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(engineFactory)
181  [WorkerThread9] DEBUG 
org.apache.axis.configuration.EngineConfigurationFactoryFinder  - Got 
EngineFactory: 
org.apache.axis.configuration.EngineConfigurationFactoryDefault
208  [WorkerThread9] DEBUG org.apache.axis.AxisEngine  - Enter: 
AxisEngine::init
2025 [WorkerThread9] DEBUG org.apache.axis.i18n.ProjectResourceBundle  
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(attachEnabled)
2027 [WorkerThread9] DEBUG org.apache.axis.utils.JavaUtils  - 
Attachment support is enabled?  false
2027 [WorkerThread9] DEBUG org.apache.axis.i18n.ProjectResourceBundle  
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(attachDisabled)
2029 [WorkerThread9] WARN  org.apache.axis.utils.JavaUtils  - Unable to 
find required classes (javax.activation.DataHandler and 
javax.mail.internet.MimeMultipart). Attachment support is disabled.
2091 [WorkerThread9] DEBUG org.apache.axis.i18n.ProjectResourceBundle  
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(oddDigits00)
2093 [WorkerThread9] DEBUG org.apache.axis.i18n.ProjectResourceBundle  
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(badChars01)
2958 [WorkerThread9] DEBUG org.apache.axis.AxisEngine  - Exit: 
AxisEngine::init
3353 [WorkerThread9] DEBUG org.apache.axis.i18n.ProjectResourceBundle  
- org.apache.axis.i18n.resource::handleGetObject(wsdlError00)

Curiously, at least to me, I don't get any exception reported at my 
Java, reading the Service.java code it seems to me I should get 
something else...

On Jul 13, 2004, at 3:42 AM, Davanum Srinivas wrote:

> one more thing to check, make sure you don't have multiple versions of
> commons-logging and/or log4j in your environment. Note that axis will
> work even if log4j is absent.
>
> -- dims
>
> -- 
> Davanum Srinivas - http://webservices.apache.org/~dims/
>
----
Baiss Eric Magnusson
<http://www.Track-Your-Finances.com>
<http://www.CascadeWebDesign.com>


Mime
View raw message