axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "mico" <m...@sdf-eu.org>
Subject Re: Need Help
Date Mon, 03 May 2004 14:48:13 GMT

Finally i find !
It was tomcat problem.

Thx for the help

> Try http://127.0.0.1:8080/axis/services
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "mico" <mico@sdf-eu.org>
> To: <axis-user@ws.apache.org>
> Sent: Friday, April 30, 2004 9:39 AM
> Subject: RE: Need Help
>
>
>> Ok, I will try to be more specific this time, i think i've followed the
>> instructions but something is wrong because it doesn't work.
>>
>> When i call the url http://127.0.0.1:8080/axis i get this :
>>
>> Apache Tomcat/4.0.4 - HTTP Status 404 - /axis
>> type : Status report
>> message : /axis
>> description : The requested resource (/axis) is not available.
>>
>> Here are my environnement variables :
>>
>> AXIS_HOME=/usr/share/axis
>>
>> AXIS_LIB=$AXIS_HOME/lib
>>
>>
> AXISCLASSPATH=$AXIS_LIB/axis.jar:$AXIS_LIB/commons-discovery.jar:$AXIS_LIB/c
> ommons-logging.jar:$AXIS_LIB/jaxrpc.jar:$AXIS/saaj.jar:$AXIS_LIB/log4j-1.2.8
> .jar:$AXIS_LIB/xercesImpl.jar:$AXIS_LIB/xml-apis.jar:$AXIS_LIB/xmlParserAPIs
> .jar
>>
>> I've also add all jar files to the CLASSPATH variable.
>>
>> Because i'm using Tomcat 4.0 and jdk 1.4.2 i've put jaxrpc.jar and
>> saaj.jar into /usr/share/tomcat4/common/lib
>>
>> I didnt make a WAR file with the axis directory stored in
>> /usr/share/tomcat4/webapps/ because i dont know how to do and i saw all
>> the webapps stored in this directory are not in war files, so i dont
>> think
>> it is really necessary.
>>
>> Plz help me i really would like it works.
>>
>>
>>
>> > What's not working? What error messages are you getting? How much of
>> the
>> > installation did you complete? What did work right? What were your
> trying
>> > to
>> > do that didn't work?
>> >
>> > Something...
>> >
>> > -----Original Message-----
>> > From: Verma, Nitin (GE Consumer & Industrial)
> [mailto:NITIN.VERMA@GE.COM]
>> > Sent: Tuesday, April 27, 2004 1:49 PM
>> > To: axis-user@ws.apache.org
>> > Subject: RE: Need Help
>> >
>> >
>> > using binary or a code base?
>> >
>> > -----Original Message-----
>> > From: Anne Thomas Manes [mailto:anne@manes.net]
>> > Sent: Tuesday, April 27, 2004 11:17 PM
>> > To: axis-user@ws.apache.org
>> > Subject: RE: Need Help
>> >
>> >
>> > You need to give us a little more information about the problems
>> you're
>> > having.
>> >
>> > -----Original Message-----
>> > From: mico [mailto:mico@sdf-eu.org]
>> > Sent: Monday, April 26, 2004 12:51 PM
>> > To: axis-user@ws.apache.org
>> > Subject: Need Help
>> >
>> >
>> > Hello all,
>> >
>> > I try to install axis but it doesn't work, i really dont know why, i
> think
>> > i've followed correctly the installation instructions.
>> > So how can i know why it's not working ? How can i diagnose the
>> problem
> ?
>> >
>> > I really need help so thanks to anyone who can give me a bit of his
> time.
>> >
>> >
>> >
>>
>
>
>


Mime
View raw message