axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "John R Meloro" <jmel...@adelphia.net>
Subject Re: Need Help
Date Fri, 30 Apr 2004 23:28:00 GMT
Try http://127.0.0.1:8080/axis/services


----- Original Message -----
From: "mico" <mico@sdf-eu.org>
To: <axis-user@ws.apache.org>
Sent: Friday, April 30, 2004 9:39 AM
Subject: RE: Need Help


> Ok, I will try to be more specific this time, i think i've followed the
> instructions but something is wrong because it doesn't work.
>
> When i call the url http://127.0.0.1:8080/axis i get this :
>
> Apache Tomcat/4.0.4 - HTTP Status 404 - /axis
> type : Status report
> message : /axis
> description : The requested resource (/axis) is not available.
>
> Here are my environnement variables :
>
> AXIS_HOME=/usr/share/axis
>
> AXIS_LIB=$AXIS_HOME/lib
>
>
AXISCLASSPATH=$AXIS_LIB/axis.jar:$AXIS_LIB/commons-discovery.jar:$AXIS_LIB/c
ommons-logging.jar:$AXIS_LIB/jaxrpc.jar:$AXIS/saaj.jar:$AXIS_LIB/log4j-1.2.8
.jar:$AXIS_LIB/xercesImpl.jar:$AXIS_LIB/xml-apis.jar:$AXIS_LIB/xmlParserAPIs
.jar
>
> I've also add all jar files to the CLASSPATH variable.
>
> Because i'm using Tomcat 4.0 and jdk 1.4.2 i've put jaxrpc.jar and
> saaj.jar into /usr/share/tomcat4/common/lib
>
> I didnt make a WAR file with the axis directory stored in
> /usr/share/tomcat4/webapps/ because i dont know how to do and i saw all
> the webapps stored in this directory are not in war files, so i dont think
> it is really necessary.
>
> Plz help me i really would like it works.
>
>
>
> > What's not working? What error messages are you getting? How much of the
> > installation did you complete? What did work right? What were your
trying
> > to
> > do that didn't work?
> >
> > Something...
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Verma, Nitin (GE Consumer & Industrial)
[mailto:NITIN.VERMA@GE.COM]
> > Sent: Tuesday, April 27, 2004 1:49 PM
> > To: axis-user@ws.apache.org
> > Subject: RE: Need Help
> >
> >
> > using binary or a code base?
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Anne Thomas Manes [mailto:anne@manes.net]
> > Sent: Tuesday, April 27, 2004 11:17 PM
> > To: axis-user@ws.apache.org
> > Subject: RE: Need Help
> >
> >
> > You need to give us a little more information about the problems you're
> > having.
> >
> > -----Original Message-----
> > From: mico [mailto:mico@sdf-eu.org]
> > Sent: Monday, April 26, 2004 12:51 PM
> > To: axis-user@ws.apache.org
> > Subject: Need Help
> >
> >
> > Hello all,
> >
> > I try to install axis but it doesn't work, i really dont know why, i
think
> > i've followed correctly the installation instructions.
> > So how can i know why it's not working ? How can i diagnose the problem
?
> >
> > I really need help so thanks to anyone who can give me a bit of his
time.
> >
> >
> >
>



Mime
View raw message