axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bobba, Ramesh" <ramesh.bo...@insignia.com>
Subject RE: Axis and Weblogic
Date Tue, 02 Mar 2004 17:27:51 GMT
Thanks a lot for your help. I never even realised I had oamp_ws in the
url-pattern.

Ramesh.

-----Original Message-----
From: Lanto Randriamiharisoa
[mailto:heriniaina.randriamiharisoa@cgey.com]
Sent: Monday, March 01, 2004 11:56 PM
To: axis-user@ws.apache.org
Subject: Re: Axis and Weblogic


<servlet-mapping>
<servlet-name>AxisServlet</servlet-name>
<url-pattern>oamp_ws/services/*</url-pattern>
</servlet-mapping>

You should not put oamp_ws in your web.xml if it's your context
If you want to access with the URL http://localhost/oamp_ws/services, 
you should put
<servlet-mapping>
<servlet-name>AxisServlet</servlet-name>
<url-pattern>/services</url-pattern>
</servlet-mapping>

And so on...
/services/* is the URL pattern for 
http://localhost:7001/oamp_ws/services/your_service_name_here
/axis/services/* is the URL pattern for 
http://localhost:7001/oamp_ws/axis/services/your_service_name_here

Lanto

Bobba, Ramesh wrote:

>Hi,
>
>I am trying to deploy axis under weblogic 8.1. It looks like axis has
>deployed (at least from the console perspective). My Context is oamp_ws.
>When I try to go to http://localhost:7001/oamp_ws it basically shows the
>page cannot be found message and I also tried:
>
>http://localhost:7001/oamp_ws/axis
>http://localhost:7001/oamp_ws/axis/services
>http://localhost:7001/oamp_ws/services
>
>but none of them work. All of them show a 404. I have attached my web.xml
as
>well. Any help is appreciated.
>
>Thanks,
>
>Ramesh.
>
>  
>

Mime
View raw message