axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Davanum Srinivas <d...@yahoo.com>
Subject Re: httpservletrequest not found under jboss
Date Sun, 30 Nov 2003 21:40:17 GMT
works for me. just downloaded jboss-3.2.2, dropped axis.war into
C:\jboss-3.2.2\server\default\deploy and tried http://localhost:8080/axis/EchoHeaders.jws?wsdl.
works fine.

thanks,
dims

--- Jan Kester <jan.kester@puntoseguro.com> wrote:
> One step further. It seems that the i18n error message, or missing 
> resource is due to my es_ES setup of my system. I changed it to en_US 
> and it didn't come up with the same message. It still doesn't work as 
> how it works directly under tomcat. Whenever I call a ?wsdl , the return 
> page is empty. In the jboss logs I only see a call to Exit: 
> JWSHandler::invoke, but no further output, no wsdl :-(.
> I called the test local endpoint and that works.  I deployed the 
> SoapMonitor and it seems to work as well (at the least the applet comes up).
> So, not working: the empty pages for the ?wsdl calls and some 
> localization problem for i18n ...
> 
> Regards, Jan.
> 
> Jan Kester wrote:
> 
> > Thanks,
> >
> > I just got the latest cvs, added the activation.jar, mail.jar 
> > (mailapi.jar) and a servlet.jar (the one from tomcat 4.1.29) to the 
> > lib dir and ran the target "ant war".
> > The created  build/webapps/axis I put under the jboss deploy dir with 
> > the name webapps/axis.war. The jboss hot deploy succeeds, the index 
> > and happy-axis pages work, but the wsdl call on 
> > axis/EchoHeaders.jws?wsdl fails with a new message now:
> >
> >
> >    AXIS error
> >
> > Sorry, something seems to have gone wrong... here are the details:
> >
> > Exception - java.lang.reflect.InvocationTargetException
> >
> >
> >
> >    AXIS error
> >
> > Sorry, something seems to have gone wrong... here are the details:
> >
> > Exception - java.util.MissingResourceException: Can't find resource 
> > for bundle org.apache.axis.i18n.ProjectResourceBundle, key noService10
> >
> >
> >
> > I try to work with defaults/standards as much as possible but I may be 
> > missing something?
> >
> > Regards, Jan.
> >
> > Davanum Srinivas wrote:
> >
> >> Just checked in a fix...Please try latest cvs.
> >>
> >> Thanks,
> >> dims
> >>
> >> --- Jan Kester <jan.kester@puntoseguro.com> wrote:
> >>  
> >>
> >>> I have been doing a bit further investigation and edited the source 
> >>> of JWSHandler. Just before the setting of the classpath, I added a 
> >>> debug:
> >>> log.debug(getDefaultClasspath(msgContext));
> >>> compiler.setClasspath(getDefaultClasspath(msgContext));
> >>> This is the classpath that the compiler will use to get the jws file 
> >>> compiled.
> >>> Now, running it with debug on gives me the following classpath:
> >>>
> >>>   
> >>
> >>
>
/usr/local/jboss-3.2.2/bin/run.jar:/usr/local/jboss-3.2.2/bin/../client/getopt.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/lib/tools.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/lib/ext/sunjce_provider.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/lib/ext/dnsns.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/lib/ext/localedata.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/lib/ext/ldapsec.jar:/usr/local/jboss-3.2.2/server/default/deploy/webapps/axis.war/WEB-INF/classes:/usr/local/jboss-3.2.2/server/default/deploy/webapps/axis.war/WEB-INF/lib/axis-ant.jar:/usr/local/jboss-3.2.2/server/default/deploy/webapps/axis.war/WEB-INF/lib/axis.jar:/usr/local/jboss-3.2.2/server/default/deploy/webapps/axis.war/WEB-INF/lib/commons-discovery.jar:/usr/local/jboss-3.2.2/server/default/deploy/webapps/axis.war/WEB-INF/lib/commons-logging.jar:/usr/local/jboss-3.2.2/server/default/deploy/webapps/axis.war/WEB-INF/lib/jaxrpc.jar:/usr/local/jboss-3.2.2/server/default/deploy/webapps/axis.war/WEB-INF/lib/log4j-1.2.8.jar:/usr/local/jboss-3.2.2/server/default/deploy/webapps/axis.
> 
> >>
> >>
>
war/WEB-INF/lib/saaj.jar:/usr/local/jboss-3.2.2/server/default/deploy/webapps/axis.war/WEB-INF/lib/wsdl4j.jar:/usr/local/jboss-3.2.2/server/default/deploy/webapps/axis.war/WEB-INF/lib/xmlsec.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/lib/rt.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/lib/i18n.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/lib/sunrsasign.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/lib/jsse.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/lib/jce.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/lib/charsets.jar:/usr/local/j2sdk1.4.1_01/jre/classes.
> 
> >>
> >>  
> >>
> >>> I don't recognise any servlet.jar or j2ee.jar in here that holds the 
> >>> HttpServletRequest definition ... I guess that the default classpath 
> >>> of msgContext is not good enough :-(.
> >>> What should I do?
> >>>
> >>> Regards, Jan
> >>>
> >>>
> >>> Jan Kester wrote:
> >>>
> >>>   
> >>>
> >>>> Hello
> >>>>
> >>>> I am using jboss-3.2.2 with tomcat 4.1.27 integrated. I got the 
> >>>> final axis 1.1 release, and deployed the webapps/axis directory 
> >>>> under deploy/webapps/axis.war.
> >>>> The happy axis page works, but the EchoHeaders.jws?wsdl fails as 
> >>>> the axis compiler complains that it cannot compile the jws headers 
> >>>> as HttpServletRequest is not found. I assume that the 
> >>>> HttpServletRequest should be available on the jboss platform as 
> >>>> normal jsp pages do compile. Only, it seems that the axis jws 
> >>>> compiler does not have access to it ...
> >>>>
> >>>> What should I do to get it working?
> >>>>
> >>>> Regards, Jan
> >>>>
> >>>>
> >>>>     
> >>>
> >>>   
> >>
> >>
> >>
> >> =====
> >> Davanum Srinivas - http://webservices.apache.org/~dims/
> >>
> >>  
> >>
> >
> >
> >
> 
> 


=====
Davanum Srinivas - http://webservices.apache.org/~dims/

Mime
View raw message