axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Duane Gran <dg...@spinweb.net>
Subject AdminServlet problem in rc2
Date Fri, 02 May 2003 13:00:03 GMT
I am using Axis 1.1-rc2 on Tomcat 3.3.1 on Mac OS X (java 1.4.1) and am  
getting an error 500 when using the AdminServlet.  I have commented out  
the appropriate line in web.xml to enable the AdminServlet, but it  
appears to have a problem in AxisServletBase.  Below is the output I  
get in the browser:

java.lang.NoClassDefFoundError
         at  
org.apache.axis.transport.http.AxisServletBase.getOption(AxisServletBase 
.java:396)
         at  
org.apache.axis.transport.http.AxisServletBase.init(AxisServletBase.java 
:148)
         at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java)
         at  
org.apache.tomcat.facade.ServletHandler.doInit(ServletHandler.java:447)
         at  
org.apache.tomcat.facade.ServletHandler.init(ServletHandler.java:263)
         at  
org.apache.tomcat.facade.ServletHandler.service(ServletHandler.java:472)
         at  
org.apache.tomcat.core.ContextManager.internalService(ContextManager.jav 
a:917)
         at  
org.apache.tomcat.core.ContextManager.service(ContextManager.java:833)
         at  
org.apache.tomcat.modules.server.Http10Interceptor.processConnection(Htt 
p10Interceptor.java:176)
         at  
org.apache.tomcat.util.net.TcpWorkerThread.runIt(PoolTcpEndpoint.java:49 
4)
         at  
org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlRunnable.run(ThreadPool 
.java:516)
         at java.lang.Thread.run(Thread.java:554)

Has anyone seen this before?  Did I overlook something in my  
configuration?

Duane Gran


Mime
View raw message