axis-java-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pascale, Peter H." <Peter.Pasc...@pearson.com>
Subject RE: Admin Client/wsdd deploy
Date Wed, 14 May 2003 20:46:45 GMT
Amen - the problem is clearly noted there in the logs! Thanks.

Peter

-----Original Message-----
From: Samir Shaikh [mailto:sshaikh@worldres.com] 
Sent: Wednesday, May 14, 2003 3:42 PM
To: axis-user@ws.apache.org
Subject: RE: Admin Client/wsdd deploy

Peter,
check the log files because AdminClient doesn't always throw out errors.

logs/catalina.out and logs/localhost*log files might give you useful
information

Samir


-----Original Message-----
From: Pascale, Peter H. [mailto:Peter.Pascale@pearson.com]
Sent: Wednesday, May 14, 2003 1:08 PM
To: 'axis-user@ws.apache.org'
Subject: Admin Client/wsdd deploy


I'm deploying several services locally. One of the four fails to deploy - no
error provided by AdminClient, but when I go to view the list of services
deployed (http://localhost:8080/axis/servlet/AxisServlet) I find no services
listed. I can access the wsdl of the other three, but not this fourth
service. I am surprised that no error is provided by AdminClient. Any ideas?

This has worked in the past by the way.

Peter Pascale


****************************************************************************
This email may contain confidential material.
If you were not an intended recipient,
Please notify the sender and delete all copies.
We may monitor email to and from our network.
****************************************************************************

**************************************************************************** 
This email may contain confidential material. 
If you were not an intended recipient, 
Please notify the sender and delete all copies. 
We may monitor email to and from our network. 
****************************************************************************

Mime
View raw message